Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 22:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 felicia 1,3 mpi závada 
Autor Zpráva

Příspěvek felicia 1,3 mpi závada
Zdravim škodováckych machrov... mam problem s mojou filckou ktora doteraz lietala ako lusk no teraz... :/ v piatok som v pohode chodil isla tak ako ma , vytacal som ju do 130tky a hrala tak ako ma... no v sobotu ked som isiel tak som citil ze nieco neni v poriadku. zda sa mi ze ide pomaly do otacok a pojde mi maximalne 80 tkou , rozbeh ma dobry ale ked hodim do 4 a potom do 5 tak mi pusti maximalne do 2300 otacok a viac nepotiahne... volnobeh je v poriadku no ta akceleracia a potom aj "maximalka" je cosi hrozne :/ mohlo mi cosi odist ked som ju vytacal nad 130 km/h ? znicoho nic sa mi toto stalo... dneska som precistil skrtiacu klapku no nepomohlo... za postrehy vopred diky :(

20.2.11, 18:14
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: felicia 1,3 mpi závada
ahoj resim neco podobneho..motor je krasne tichej,volnobeh jak zarezanej..proste vsechno super..ale kdyz to chci orostovat tak kolem 4tisic uz je mrtva a nechce zrychlovat(strasne ztuha do otacek)a to jsem mnenil uz uplne vsecko..a zkouseli nemozny..a neprisel na to takze budu sledovata doüfat ze tady padne nejaka dobra rada....jinak u tebe...mozna lambda nebo cerpadlo????divny ze ti takhle z niceho nic exlo..

20.2.11, 19:47
Profil ICQ
Mistr mechanik

chtělo by to tlakoměr a zjistit tlak paliva když jedeš 13O miloš

20.2.11, 20:08
rejpal

Výfuk je OK? Katalyzátor taky?

20.2.11, 22:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

mmmh vyfuk by mal byt v poriadku a kata tiez , to auto bolo vzdy servisovane a vzdy dostalo to co potrebovalo , pravidelne kontrolovane a starane sa onho.. no teraz mi pekne zaštrajkovalo po piatku :/ teraz rano ako som isiel do prace tak som sa bal o svoj zivot :D akceleracia je strasna uz aj v nizsich prevodoch a pri 4. a 5. ke abslutne nema chut tahat... 5.ty stupen vytoci do 2000 len tak-tak a potom koniec... asi to hodim teraz do servisu na diagnostiku co to povie... a lambda sondu mi uz zopar ludi odporucalo pozriet tak uvidime co povedia servisaci.. no ked tam daju nejaku astronomicku cenu tak sa nepotesim velmi :/ :D

21.2.11, 08:06

tak je to uz v servise , mechanik mi povedal ze to moze byt zaneseny vyfuk ze spaliny neunikaju von ale dusia motorovy priestor tak sa uvidi no... kompletka vyfukove potrubie od katalyzatora az po koncovku... cena dokopy okolo 70 € , som zvedavy čo to dá :D

21.2.11, 09:07

takze bolo to nakoniec vyfukove potrubie , uz to zase hraje ako ma dokonca este svižnejšie ako predtym :D

21.2.11, 11:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]