ecotronik je KO- mýměna za BMM
Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Re: ecotronik je KO- mýměna za BMM
z felicie proč? nebude tam pasovat ??
|
12.2.11, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
varok píše: Máš čistý vzduchový filtr, palivový filtr? mám, vzduchový filtr sem měnil když sem dělal rozvody a palivový filtr tam mám rok
|
12.2.11, 19:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hardb píše: z felicie proč? nebude tam pasovat ?? ¨naopak z fáva má 8kg, z feldy 7.3kg
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.2.11, 20:12 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
no téda už sem se lekl že s tím budou problémy tak aspon bude trošku "odlehčený" jen se trošku obávám vyvážení té kliková hřídele a setrváku ( už sem to tu vzpomínal ) ale přeci jenom je to podle mě celkem důležitá věc která by se neměla jen tak nechat ale tooreticky by měla být dobře vyvážená jak kliková hřídel tak i setrvák protože i na těch "závažičkách" pro překonání odporu v pracovních cyklech motoru jsou vyvrtané díry tak snad se nic nestane, protože jak jsem tu prolézal různá témata tak sem na jednom příspěvku narazil na né potěšujcí zprávu a to na rozlomenou kliku díky odlehčení setrváku ...
|
12.2.11, 20:25 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ode dneška už je v auto v servisu co jsem se předběžně ptal tak by to mohlo stát kolem 2 000 ale myslím si že to ve finále bude o něcí víc jen doufám že to bude co nejdříve v provozu ...
|
15.2.11, 16:45 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
kwiko píše: Moj "ecotronik" ma interierovu kabelaz felicia 1,3Mpi modelovy rok 2000, (s pripravou pre dva bagy, hmlovky, el. zrkadielka, central a 4 reproduktory) Originalne som tam dal BMM s imom 1996,
takže pokud bych vyměnil kabeláž vevniř auta tak je jedno jestli tam dám z MPi tak i z BMM, pokud bych jí tam dával tak by asi bylo nejlepší ji tam dát z fedy která měla nejlepší vybavu z hlediska dodělávání, třeba el. zrcátka a pod. ne? byl s tím nějaký problém, při propojení motorové a vnitřní elektroinstalace nebo vše fungovalo a pasovalo na 100% ?
|
24.2.11, 06:23 |
|
|
varok
|
Teď jsem to nějak nepochopil. Vždyť MPi je úplně jiný princip ovládání motoru než BMM. Nebo myslíš jen elektriku pro příslušenství a elektriku k motoru a ŘJ by jsi dal z BMM?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.2.11, 13:22 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
přesně tak, motorovou už mám BMM ale jen ta co je v interieru, budíky, světla a pod + pojistková skřínka by bylo z MPi ( pokud by to pasovalo a fungovalo to
|
24.2.11, 17:51 |
|
|
varok
|
A má to vůbec cenu takhle kombinovat? Co má elektrika z MPi feldy lepšího než felda BMM? Asi více příslušenství, ale pokud jsi šikovný, tak jde udělat hodně věcí i na ty staré pojistkovky z prvních modelů fáček. Myšleno obrazně. Já osobně bych dal z BMM všechno, nebude to taková dupačka při předělávání.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.2.11, 18:26 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak zatím to nechám tak, ale uvazuju nad tím, no ale určitě to ukáže jak vše bude fungovat na to dodělávané BMM
|
24.2.11, 18:51 |
|
|
kwiko
|
Jasne ze to funguje, a keby si si zohnal motorovu kabelaz BMM z FAVORITA tak ju pravdepodbne len nacvaknes na tu ekotronikovu. Pri zapajani el. na felmane bol problem snad len ze sme to testovali ked sme nemali zapojeni starter, tak to blblo... viewtopic.php?f=9&t=13571
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
24.2.11, 20:08 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
bohužel jsem na žádnou takovou nenarazil, jen na felicii, no pokud to bude fungovat ( zítra se to zjistí ) tak to bude dobře pokud ne tak bohužel ...
a pokud bych sehnal tu kabeláž tak bych jí tam dal, pokud ne tak to nechám tak, ale myslím si že by bylo lepší kdyby to už byla celá felda co se týče elektroinstalace ... ale jak to vše bude ukáže čas a zbývající peníze:)
|
24.2.11, 20:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bmm máš i elektriku bez ima a MPi chce imo
|
24.2.11, 20:34 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
aha takže bych musel mít i motorovou kabeláž nebo jen RJ z imo ??
|
24.2.11, 20:45 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
mam ještě jeden dotaz ...
u BMM je čerpadlo spouštěno jednou za určitý čas nebo se sepne po úbytku tlaku v regulátoru tlaku ve vstřiku ??
díky
|
25.2.11, 09:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|