ecotronik je KO- mýměna za BMM
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: ecotronik je KO- mýměna za BMM
Já bych tam ten elektroventil nechal. Nechal bych ho i zapojený, při přepnutí na LPG bych ho zavřel.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.3.11, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
tak si necim zmackni privodni hadici do vstrikovaci jendotky a nastartuj...pravdepodobne ty vystreli cerpadlo z nadrze .....
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
6.3.11, 16:52 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jiri píše: nemas nahodou jen prehozene konektory na vstrikovaci jednotce....myslim ze od servomotorku a vstriku jdou prehodit mezi sebou.... tak to nevím já sem to tam do tech kontaktu nezapojoval to v tom servise ale hned se na to jdu podívat žeby to byla jen taková prokotina ??
|
6.3.11, 16:53 |
|
|
varok
|
Já myslel samozřejmě i s tím vypnutím čerpadla, co si tam dokutil. Né nechat běžet čerpadlo a zavřít ventil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.3.11, 16:53 |
|
|
varok
|
Stejně se mi to zdá divné, že v servisu naskládají díly do auta, ale nezapojí elektriku apod.
|
6.3.11, 16:55 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak s tím nejsi sám, ono jak sem psal navrhl to sám že by to předělal a když něco začnu dělat tak to i dokončím ale po 15 dnes mi to auto skoro vnutil at si ho vemu, no byl sem tam po1. a asi naposled
jinak ten vstřik je tam zapojený dobře, možná by to šlo přehodit ale kabely by už moc nepasovali no škoda zdálo se to být že je to jen opravdu přehozené a zase nic ...
ale ještě před chvílí sem hledal podobný problém který mám, že nejde pal. čerpadlo a vsřik a našel jsem na vitru podobné téma jen s tím že to předělával i z imobilizerem a nakonec to bylo jen špatnou kostrou ... tak prohlídnu tu svou a uvidí se no
|
6.3.11, 17:05 |
|
|
Jiri
|
varok píše: Já myslel samozřejmě i s tím vypnutím čerpadla, co si tam dokutil. Né nechat běžet čerpadlo a zavřít ventil. ten ventil u bmm ztraci smysl...jen mozna by vadil prutoku a nic jineho je tam k nicemu
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
6.3.11, 17:10 |
|
|
Jiri
|
ukostreni taky zkontroluj bmm kabelaz ma takovou plechovou desticku..ted nevim kde je puvodne ukostrena a je na ni asi 4 nebo pet dratu.....a jinak ta kabelaz ma original vest zadem kolem motoru a melo by to delkove vyjit....pokud to sedi a mas na vstriku ten cerveny je to ok
|
6.3.11, 17:12 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak sem ještě hledal na netu a dozvedel sem se že feldy BMM mají přes relé které spíná i pal. čerpadlo napájenou lambda sondu mohl by to být duvod proč se vstřik neotevře nebo pokud by i lambda sonda nefungovala tak by to nejelo vůbec na LPG a nedrželo to volnoběh??
|
6.3.11, 17:13 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Jiri píše: ukostreni taky zkontroluj bmm kabelaz ma takovou plechovou desticku tak to vše sedí, zadem je to vedené a ta destička je umístěna na převodovce no doufám že to je jen nějaká prkotina ....
|
6.3.11, 17:15 |
|
|
Jiri
|
lambda sonda s tim nema co delat to jede i kdyz je odpojena...dle me mas chybu v zapojeni a nebo problem v nejakem konektoru...v samotne kabelazi
|
6.3.11, 17:24 |
|
|
varok
|
Jak jsem psal, tak pokud máš systém LPG podtlakový, tak by na chod motoru na LPG provoz neměla Lambda mít vliv. (Snad mě Jiří zase nesežere).
|
6.3.11, 17:26 |
|
|
Jiri
|
Ja kousat moc neumim..a natoz abych nekoho sezral....na lpg mu to jede pokud vim....ale na benzin ne...a na benzin to frci bez lambdy taky
|
6.3.11, 17:40 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
aha, kostry jsem zkontroloval multimetrem a všechny 4 na té převodovce i ta jedna která se musela vést z RJ ven ( ve feliciich vede do interieru ) je dobrá ale pořád RJ nesepne jak čerpadlo tak vstřik tak už nevím kde hledat, jestli by pomohl VAG nebo druhá RJ se uvidí až zítra tak se uvidí nebo jestli je tam ještě nějaká kostra o které nevím ...
|
6.3.11, 17:48 |
|
|
Jiri
|
ani cerpadlo ti nespina...ja mel za to ze cerpadlo ti jde z jednotky...cot y tri pojiskty co jsou na kabelazi...OK?
|
6.3.11, 18:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|