Autor |
Zpráva |
buldozerxxx
|
motor,vykon,
ahoj lidi mam opet problem…mnenil jsem v aute skoda felicie 1.3mpi 50kw motor,protoze ten predchozi nesel do otacek a chrastil…tento motor ktery jsem tam daval ma najeto 140tis a 100pro jezdil tak jak mnel,naopak vice nez dobre.Problem mi ale po vymnene nezmizel,jakmile chci treba podradit a mam tam na3 80KM/H a chci zrychlit,tak je zto strasne pomaly,spis se mu vubec nechce a strasne chrasti…jako kdyz ho neco dusi nebo ja nevim…katik mam jinej,vyfuk celej taky,cerpadlo uplne nove.orogonal,palivoovy filter a vzduchovy filter taky…na diagnostice vsechno ok,,,,takze fakt nevim..mate nekdo nejakej napad???diky vsem
|
6.3.11, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: motor,vykon,
to kokso meniť motor kôli upchatému výfucku alebo inej banalite....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.3.11, 20:16 |
|
|
buldozerxxx
|
ale ja jsem ja jsem vyfuk a katik mnenil ..a je to stejny...takze tim to neni...je tam najaka zahada..
|
6.3.11, 20:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pokud i po vymene ma stejny chrastivy zvuk a chova se stejne zacal bych hledat problem v ostatnich soucastech vozu
zapalovani sani ,....
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
6.3.11, 20:34 |
|
|
buldozerxxx
|
nj ja prave hledam ale nemuzu najit...mnenil jsem snad vsechno....mam doma vsecko 2krat,skrtici klapku,vstriky i s listou,cidlo v sani,snimac otacek,nove cerpadlo,palivovy a vzduchovy filter,svicky,proste vsechno..dokonce tam mam i jinej katik...vypada dobre neni zapecenej a je zkrz nej videt takze mne dochazej napady.A veci jako predstih atd se tady nstavit neda....este jedna vec.....svicky se mi palej spis jakoby do bíla...
|
6.3.11, 20:42 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
lambdA?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.3.11, 23:28 |
|
|
buldozerxxx
|
mne ta lambda taky napadla a zkousel jsem jezdit s odpojenou ale zadnej velkej rozdil..nevim jak se chova s funkcni a jak kdyz je odpojena....
|
7.3.11, 05:49 |
|
|
kwiko
|
tak ju vymen
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.3.11, 08:30 |
|
|
varok
|
A není už v pr..i spojka?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.3.11, 08:51 |
|
|
buldozerxxx
|
spojka je ok ..zahada asi vyresena.....sundal jsem koncovej dil vyfuku a nestacil jsem koukat ...jede to jak hovado...takze asi vysypanej koncak....doufam...tak se este chci zeptat ciste teoreticky...jede auto lip bez koncoveho dilu a nebo s koncovym dilem ktery je plne v poradku,jde mi o to az dam jinej koncak aby se to zase nezhorsilo..diky za rady vsem
|
7.3.11, 09:51 |
|
|
CrazyMan
|
s koncákem! já kdybych sundal na renaultu koncák tak mám hned spotřebu o 1,5l vyšší... tak si vyber... a když bude novej a neucpanej tak není problém
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
7.3.11, 11:09 |
|
|
darklord
|
Najskorej napises ze si vyfuk menil, potom napises ze si sundal koncak a ide to lepsie. Takze mi vyplyva ze si ten vyfuk az tak moc nemenil, ze? A michal mal tym padom pravdu hned v prvej reakcii.
To ja nehovno toto vsetko.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.3.11, 11:20 |
|
|
ventYl
|
koncak daj jednoznacne dole, vykon sa zvysi lebo motor sa bude lepsie vyplachovat, vyfuk bude mat fajny bublavy zvuk, proste same pozitiva. ale nerataj, ze so spotrebou niekedy zavitas pod hranicu 10 na sto
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
7.3.11, 11:23 |
|
|
buldozerxxx
|
pro darklord..vyfuk jsem opravdu mnenil za strasi ale vypadal super...po sundani v nem chrasti a neco klepe..asi pricka...ted mi jde o to ze bez toho vyfuku to jezdi perfektne a kdyz koupim teda uplne novej a nasadim jestli se to nejak moc nezhorsi....jinak mit ho tam chci
|
7.3.11, 11:37 |
|
|
buldozerxxx
|
jinak michal je znalec jak tu nekdo psal....odhadl to napoprve...mne se tomu nechtelo verit protoze kdyz jsem ho tam daval byl dobrej-(starsi) byl tam chvylku
|
7.3.11, 11:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|