|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dannone
|
Felicie nejde chcípnout
Zdravím všechny, Včera sem strávil večer pročítáním fora ,ale nenašel sem. Prosím teda o pomoc. Mám feldu 1,9D r.v.1988, v poslední době mám velmi zajímavý problem. Když nechám zapojenou baterku,jdou mi i bez klíčku blinkry. Když potřebuju nastartovat,vytáhnu předposlední pojistku (F21),jinak nejde žhavení. Nažhavím,nastartuju, zasunu pojistku,jedu. Když chci vypnout,nejde to klíčkem,normalně klíček vytáhnu,běží dál. Jde chcípnout pouze vytažením pojistky (F21). Vyměnil sem celou pojistkovku,a včera i spínačku. Stále stejný problém. Kostra zkontrolovaná. Když zapojuju baterku je pod proudem,jiskří. Poradte co s tím. Díky moc.
|
8.3.11, 11:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Felicie nejde chcípnout
já bych řek že ti zůstává viset náký relé pak je ŘJ žhavení furt pod proudem a nežhaví a pod proudem je ještě něco proto to jiskření při připojování baterky skontroluj popřípadě skus vyměnit hlavní relé R1 a koukni i na odlehčovací relé svorky X R7
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
8.3.11, 11:26 |
|
|
xXxTRA
|
felicii r.v. 1988 bych teda chtel videt, jeste k tomu 1.9D. ja to vidim na scvakly svazek mezi kabinou a motorem, nekde ti to propaluje
_________________ Felicia 1.?
|
10.3.11, 16:08 |
|
|
dannone
|
Ježiš pardon 1998 no relatka jsou OK. Skříplý kabel,nad tím sem uvažoval,ale kde
|
10.3.11, 18:38 |
|
|
darklord
|
dannone: xXxTRA píše: scvakly svazek mezi kabinou a motorem
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
10.3.11, 19:21 |
|
|
kwiko
|
ved si vytlac el schemu felicie diesel, zober farbicku a obkresli si trasu chcipaka od cerpadla az ku baterke. Vezmi merac (staci aj ziarovka) a o chvylu sa ti rozsieti kde je problem
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
10.3.11, 19:25 |
|
|
Milan Koukal
|
tak jsem to tak koumal a je dosti pravděpodobny že je špatný spínač na výstražné blinkry zkus ho odpojit a zkus jestli to půjde jak má.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
10.3.11, 23:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jí bych šel po kostrách všechny kostry prohlédnout odmontit postříkat složit, já řešil dnes jeden vergl co nastartoval, pak nešel chcípnout, pak zas nešel nastartovat, za hodinu zas nastartoval, vytáhnu klíček a motor běžel, a zahnitá kostra
|
11.3.11, 15:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|