Autor |
Zpráva |
john simple
|
Re: STK
jo, staré auta se zastavuji nejlíp. mě loni zastavili večer měštáci se 120tkou, no chodili kolem auta a hledali co by našli. Tak jsem jim normálně vyklopil: jo staré trupy sem vám dobře zastavují, co ? ale tady chlapci nic nenajdete ....
|
15.3.11, 06:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
davemo
|
No Sadra ma pravdu když končí v březnu tak hned budou zjištovat ke kteremu jsou za to pokuty jak svina ještě když tu máme teď ty razie na pasy ale myslím že dneškem to skončilo.
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
|
15.3.11, 07:23 |
|
|
Dawid130
|
Přesně tak TK končí dnem vyznačeným v TP. Já když měl 120 TK končila 17.8. a zastavili mě 16.8. říkal jsem jim že to platí do zítra ale trávil jsem s nima 30 minut než jim někdo tu informaci potvrdil...
|
15.3.11, 07:33 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Já si splet TK o měsíc, takže mě chytli, dostal jsem 400,- a policajt říkal, ať si to hned dodělám, že jak mě chytne dopravka, tak budou dělat velký kluky.
|
15.3.11, 08:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
Na to bacha, můžou napařit až 5000 a tuším že půl roku bez řidičáku. Taky mě kdysi lapli a přimhouřili oči.
|
15.3.11, 08:24 |
|
|
Sotek
|
když jsem měl Fáčko ( který už vzhledově před smrtí vypadlo bídně tak vždy po setmění když kolem jela nějaká hlídka, tak jsem jenom viděl v zrcátku jak se otočili a dojeli a zastavili. Od tý doby co mám Fabii si mě nikdo nevšímá... Ale byla sranda vidět jejich kyselej ksicht když zjistili že jsem bílej Jinak s tou STK, bacha i na to, jestli STK dává do systému záznam o provedené kontrole, mě třeba úplně chyběly záznamy za 6 let a to jsem pokaždý jel někam jinam. Ještě že tohle člověk nemá povinnost hlídat, ale je lepší mít u sebe doklad z STK.
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
15.3.11, 08:49 |
|
|
fatal
rejpal
|
To je imho pitomost, tahat s sebou lejstra z STK. Kdyby mi chtěli napařit pokutu, tak klidně můžou, ale nezaplatím. Povinnost je OTP a pojistka, vylepené štítky na SPZ. Nic víc.
|
15.3.11, 08:53 |
|
|
john simple
|
no jo, ale když má někdo půl roku starou známku a perníkové prahy, to moc nejde dokupy
|
15.3.11, 09:49 |
|
|
davemo
|
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
|
15.3.11, 10:01 |
|
|
Sotek
|
fatal píše: To je imho pitomost, tahat s sebou lejstra z STK. Kdyby mi chtěli napařit pokutu, tak klidně můžou, ale nezaplatím. Povinnost je OTP a pojistka, vylepené štítky na SPZ. Nic víc. však jsem psal že to není povinnost, ale je to lepší, jako je kolikrát lepší jim něco ukázat nebo říct, jelikož se můžou nasrat a vždycky něco na autě najdou... bohužel to tak je. Ale proč jsem řekl že je lepší mít sebou ty papíry, mě osobně se to stalo že mi řekli, že v systému nemaj 6 let záznam o provedení STK ( poctivě jsem je dělal ) a pak jsem čekal asi 15 minut než to ověřovali a zkoušeli různě v systému dohledat, takže když ukážeš papíry tak hned jedeš, nebude tě nikdo zdržovat, stejně jako s datumem kdy přesně končí...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
15.3.11, 10:34 |
|
|
john simple
|
benga te prece vyzvou: předložte doklady potřebné k řízení motorového vozidla. dáš řidičák, malý TP, zelenou kartu a nazdar. a jak máš vylepenou platnou známku a v autě povinnou výbavu tak se není čeho obávat
|
15.3.11, 10:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ja si myslim, ze ty papiry z STK jsou na nic, protoze nemaji urcite pro tohle zjistovani oporu v zakone (neni to jak uz nekdo psal povinny doklad), a ono se musi postupovat presne podle zakona, i kdyz rozum rika kolikrat neco uplne jineho
|
15.3.11, 10:47 |
|
|
fatal
rejpal
|
Sotek píše: ...jelikož se můžou nasrat a vždycky něco na autě najdou... Naserou se většinou jen když z nimi nejednáš slušně. Zatím mám zkušenost, že i když něco na autě našli, tak jsem prostě slušně argumentoval tak dlouho, až neměli jinou možnost než mě pustit. (Platí pro PČR, naopak s MP je nutno jednat ostře.)
|
15.3.11, 10:52 |
|
|
Hiro
|
zvlášt havířovští MP že fatale
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
15.3.11, 11:26 |
|
|
john simple
|
Sotek píše: jelikož se můžou nasrat a vždycky něco na autě najdou... a co ti na autě najdou, když není děravé, máš dobré gumy, všechna světla předpisově svítí, klakson houká, stěrače stírají, ostřikovače ostřikují... a samozřejmě lékárnička, trojuhelník, zapnuté pásy a neřídit pod vlivem ... samolepka z STK a emisi je platná, tak nazdar
|
15.3.11, 12:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|