Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 20:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Velký problém 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Velký problém
Vodní čerpadlo to nebude,to se měnilo před půl rokem s rozvodama.Čidlo teploty chladící kapaliny také ne,ale ještě zkusím ten termostat protože jsem to auto minulí rok v létě přehřál,ale takovým způsobem ze mi povolila jedna trubka u čidla teploty.Přehřálo se to protože se spálila pojistka.A kde je prosím to čidlo u těch větráku?A jinak klimatizací mám climatronic ale nemám jí nastavenou na automatiku a teplota je tam tet nastavená na 21 stupnů.

11.3.11, 15:38
Pspvek Reklama

Ak sa pouzila nahrada s plastovymi lopatkami... tak by to aj na to cerpadlo sedeloObrázek

11.3.11, 18:24

Použilo se stejné co tam bylo před tím to samé originál ale nové.A to předchozí tam vydrželo 100000km.A dále dnes se objevil noví symptom
ráno jsem otočil klíčkem a teplota vyletěla na optimální teplotu a ventilátory se rozeběhly a pak teplota spadla na nulu a az potom se to zase vracelo.Tak nevím.

12.3.11, 12:03

Tak tet vám budu vyprávět neuvěřitelnou věc co se mi stala dnes ráno.Snad mi někdo pomůže,protože já už si nevím rady.Nevím jestli je to termostat nebo,čidlo teploty nebo ještě něco jiného.Dnes ráno jsem přišel k autu a otočil jsem klíčkem v zapalování ale jenom elektriku abych se podíval na teplotu motoru jestli to zase stoupne.Po zapnutí se mi na teploměru ukázala optimální teplota motoru a přitom byl motoru celou noc vypnutý takže není možné aby to takhle ukazovalo.Tak jsem elektriku vypnul a znovu zapnul,tentokrát ukazoval teploměr nula stupnů,ale začal pomalu stoupat k optimální teplotě tak jsem čekal co to udělá a ručička šla dále až k maximální teplotě tudíž k červenému poli.Po dalších zkouškách jsem konečně nastartoval z budíkem na optimální teplotě a hned se mi roztočily ventilátory motoru.Tak jsem pohlédl na klimatizaci a ta byla nastavená na 22 stupnů celsia a na manuální ovládání né na automatiku.Mám totiž climatronic.A tak jsem vypnul klimatizaci a ventilátory se zastavily.Potom jsem konečně vyjel z garáže a teplota začala klesat dolů a pak zase nahoru a takle se to opakovalo asi 5 minut,až se nakonec zastavila na optimální teplotě.Po příjezdu domu jsem nechal motor nastartovaný a čekal co se bude dít.Nedělo se nic jenom se na chvilku roztočili ventilátory.Podíval jsem se do kabiny jaká je teplota a ta byla asi 4mm za optimální teplotou tudíž to muselo být asi něco přes sto stupnů.Tak jsem motor vypnul a znovu zapnul pouze elektřinu a ručička se dostala až na úplné maximum a znovu začala klesat podotýkám velmi rychle až na optimální teplotu.Tak nevím co to je.Čidlo teploty chladící kapaliny jsem měnil možná je i to nové špatné v pondělí ho půjdu reklamovat nebo by to mohl být termostat a nebo něco jiného.Jinak pojistky jsou v pořádku vodní pumpa také ta se nedávno měnila za originální i s rozvody.Tímto vás prosím o pomoc a znovu opakuji ze mám octavii 1.8t a jednou jsem jí přehřál díky přepálené pojistce a od té doby to takhle dělá,ale až tet se začala ručička teploměru takhle zmítat.Děkuji.

13.3.11, 15:37
Hluchoň

A co to bylo za cidlo ? Je potreba davat original ne nejakou druhovyrobu. To pak muze ukazovat hrozne hovadiny. Jakou teplotu motoru ukazuje diagnostika ?

14.3.11, 11:40
Profil ICQ

Čidlo bylo originální.K diagnostice tet bohuzel nemám přístup.A tet když jsem vytáhl čidlo z kapaliny a nechal ho v konektorech a zapnul elektřinu tak mi ukázal opět provozní teplotu.Zítra jdu čidlo reklamovat.Pak uvidím.

14.3.11, 19:09

Tak čidlo jsem reklamoval a dostal jsem nějaké čínské či nějaké.A voala funguje!

15.3.11, 17:30
Hluchoň

Preju ti, aby ti ta radost chvili vydrzela, nekdy mam dojem, ze je tahle motorizace zakleta :)

15.3.11, 17:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2