Dobrej Mám další problém.Při zapnuté klimatizaci se roztáčejí oba ventilátory a to i při nižších teplotách.Před pár dny jsem měl problém s čidlem teploty tet jsem ho vyměnil a tenhle problém s ventilátory přetrval.Jinak motor se nepodchlazuje a při zapnutí ECON nebo vipnutí klimatizace se ventilátory zastaví.Nevíte čím to může být.Děkuji.
19.3.11, 18:41
Reklama
Reklama
kwiko
Re: Ventilátory
dopln si do podpisu wagen, lebo... sa nikam nedostanes Mne sa jeden ventilator spusta automaticky so zapnutim klimatizacie, ci otocenim ventilatora kurenia na 4. ci 5. stupen.
pokud se motor prochlazuje tak si vyměn termostat prdnul ti
19.3.11, 19:56
michalkatka
Re: Ventilátory
ventilátor sa pri klíme netočí kôli vode, ale kôli klíme, tá vyprodukuje veľa tepla...
a podchladzovanie je mimo, to ti termostat ustráži nezávisle na bežiacom ventilátore, problém je až keď nefunguje správne termostat, alebo termospínač na chladiči, ale ten stráži vysokú teplotu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků