Autor |
Zpráva |
big.jedla
|
špatný benzín???
pomoooc
lidi potřebuju pomoc... auto v pohodě jezdilo. Dnes jsem nabral beznín (spec91) u benziny... a...
auto škube. pokud jemně přidám plyn škube jak blázen a otáčky klesají. Pokud se otevře druhá komora jede naprosto normálně. Se sytičem taky v pořádku. Ale bez sytiče nebo prudkého přidání plynu se nedá jet. Ani rozjet takže na křižovatce musím počítat že musím ve vhodné chvíli přidat sytič jinak mi to chcípne.
A perlička na závěr... doma vypnu motor a on sám naskočil a ještě tak 1sekundu běžel. elektroventil je v pořádku
je to benzín??? reklamovat? to se mi asi vymějou. nebo jinak nastavit motor? nevím, poraďte pls
|
6.5.07, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
big.jedla
|
jo pardon teď si uvědomuju že to, že motor po vypnutí zapalování sám naskočil mohlo být způsobeno tím sytičem na teplém motoru...
|
6.5.07, 15:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: špatný benzín???
big.jedla píše: pomoooc lidi potřebuju pomoc... auto v pohodě jezdilo. Dnes jsem nabral beznín (spec91) u benziny... a... auto škube. pokud jemně přidám plyn škube jak blázen a otáčky klesají. Pokud se otevře druhá komora jede naprosto normálně. Se sytičem taky v pořádku. Ale bez sytiče nebo prudkého přidání plynu se nedá jet. Ani rozjet takže na křižovatce musím počítat že musím ve vhodné chvíli přidat sytič jinak mi to chcípne. A perlička na závěr... doma vypnu motor a on sám naskočil a ještě tak 1sekundu běžel. elektroventil je v pořádku
je to benzín??? reklamovat? to se mi asi vymějou. nebo jinak nastavit motor? nevím, poraďte pls
zreklamovat asi nic nejde, budou se ohánět certifikáty a doklady o jakosi, a doklad kdy sis odklaoval nádrž, a roční prohlídka v servise, já bych teda provedl demontáž karbecu, čistota trysek a zda ti neupadla nějaká ucpávka, no prostě celková kontrola miloš
|
6.5.07, 16:19 |
|
|
big.jedla
|
no jo to je mi jasný že na reklamaci se mi vysmějou, toto je vlastnost 20let starého auta... On jeden stojan byl prázdný tak sem bral z druhého a tak mi to podle zvuků přišlo že tam asi dochází, sem musel nabrat nějakej bordel.
Přesne tohle mi to dělalo před rokem s benzínem od Progresu... nepomoholo nic... čištění, karbce, nové svíčky, kably, kontakty v rozdělovači, vzduch. filtr, vůle ventilů...
tak mě napadá jestli nějak nepoštelovat směs na karborátou... jinak už fakt nevím
|
6.5.07, 17:15 |
|
|
big.jedla
|
než ujedu 300km stylem hop-skok-chcíp-skok než naberu jiný benzín, tak z toho zbláním... loni mi to přestalo fakt až potom co sem natankoval další benzín
|
6.5.07, 17:19 |
|
|
Drak
|
Tak ten benzín vypusť, propucuj palivový systém a natankuj znova, tady ten, abys ho nemusel chrstnout do kanálu, tak ho tam postupně přidávej.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.5.07, 18:08 |
|
|
Bukaj
|
A pro jistotu si pořiď přídavný palivový filtr - stojí dvacku
...plus dvě spony na hadičku - další dvacka
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.5.07, 07:30 |
|
|
euromen
|
takovej benzín sem měl.. a ejhle.. ona v tom byla naftička.. benzíno-nafta .....jedna nejmenovaná společnost....
_________________ život je boj, bohudík
|
7.5.07, 12:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
euromen píše: takovej benzín sem měl.. a ejhle.. ona v tom byla naftička.. benzíno-nafta .....jedna nejmenovaná společnost....
alespon napovez....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.5.07, 15:04 |
|
|
big.jedla
|
zajimavé... včera večer jsem do nádrže nalil snad půl flašky Velfobinu... a když jsem s tím jel dneska tak až, na to že tomu trošku chybí výkon to jelo v pohodě... teda bez cukání, padání otáček...
tak je možné že v tom byla nějaká voda? nebo je možné, že se při tankování udělala nějaká speciální ucpávací bublina co se dostala někam do trysky ? záhada
|
7.5.07, 18:28 |
|
|
Kristensen
|
big.jedla píše: zajimavé... včera večer jsem do nádrže nalil snad půl flašky Velfobinu... a když jsem s tím jel dneska tak až, na to že tomu trošku chybí výkon to jelo v pohodě... teda bez cukání, padání otáček... tak je možné že v tom byla nějaká voda? nebo je možné, že se při tankování udělala nějaká speciální ucpávací bublina co se dostala někam do trysky ? záhada
to vypadá na vodu
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.5.07, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|