|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Re: Vůle v řazení škoda 120
no... mi to taky rezonuje xD a neresim to, jde o to ze trebas mi to klepe do tunelu v miste pruchodky, jenz je po smrti xD a slysim to taky u kulisy. hold se to rozliha akorat
|
6.4.11, 06:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Rambo-x
|
Nj je to možný že to dělá tam to,dneska jsem to znova rozdělal a popřitahoval a zatím je klid,tak uvidíme
_________________ Škoda 120L rok výroby 1985,4Q,kyvka,motor 742.12 Škoda felicie 1,3 MPi,rok 1999,50 kw žlutá,motor 136 MPi Škoda,aneb liga za ekologicky čisté silnice Škodovkáři všech zemí světa,spojte se !!!!....
|
6.4.11, 13:48 |
|
|
Bukaj
|
Jinak díly na to jdou sehnat za pár korun - většinou postačí nová silonová pouzdra kulisy, kulička řadičky, gumka spoje kulisy a táhla, gumy ježka v kleci. To jsou korunové položky. Pak ještě průchodka tunelu, ale jednak se blbě shání, neni levná (aukro kolem 200) a především se dost blbě mění (musej ven všechna táhla, hadice topení, lanovody ruční brzdy atd.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
15.4.11, 02:44 |
|
|
|