Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
Re: CO O.6 a O.8
0,6stka taje o poznání rychleji než-li 0,8.Ale kdo nevařil 0,6stkou tak to ani nepozná...Když je kvalitní COčko tak to roztaje všecko pěkně plynule...Jinak je lépe to určitě občas mazat.Nejen že kuličky zkratují hubici hořáku,to poznáš až se někdy dotkneš a třeba vyhodíš i jistič nebo se ti rozpálí hořák tak,že z něho tu hubici sotva dostaneš,svaří se s hořákem dohromady ,ale kuličky se zároveň zapékají do trysky a pomalu ubívá i ten mosaznej hořák...Kolikrát jsem ho viděl propálenej u autoklempířů a frajer dál vařil,drát byl vidět jak cestuje do průvlaku ....Jinak je jedno čím mazat,nemusí být ani ten origo sprej,ale je lépe když je prostě mastný,karbon z tuku pak zabraňuje usazování kuliček na hubici i na hořáku..Stačí sem tam klepnout a koule vypochodujou sami ven...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
12.4.11, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nevím jestli je to můj dojem ale čistil jsem ty trysky na drát, tím pilníkem co je na acetylen a můj dojem je že to k ničenu nevede musíš dát novou trysku na O,8 drát prostě O.8 trysku a jede to dál jinak to vaří blbě
|
13.4.11, 16:57 |
|
|
varok
|
Jo, protože origo je ta díra v průvlaku(trysce) asi lisovaná a hladká. Když do toho začneš hrabat jehlami, pilníčkami na trysky acetylénu apod. ta porušíš povrch a drát se lepí. Vždyť jeden průvlak stojí asi 20,- kč. To je taková pálka?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.4.11, 19:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
no já tam mam díru tak 1.5 ne že bych chtěl ale po hodině vaření se tam vždycky udělá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.11, 20:02 |
|
|
varok
|
Pochybuji že ti to dobře vaří, nebo ano?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.4.11, 18:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nevari to urcite, spis spatne svaruje.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.4.11, 18:23 |
|
|
varok
|
Tak svařuje, no. Hovorově se říká vařit, ne? Kdybych tady měl každého chytat za slovo, tak je to na celou A4.
|
15.4.11, 19:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Varit rikaj lamy
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.4.11, 19:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|