Autor |
Zpráva |
petrpanco
|
Re: Problémy s vodou favorit
tak jsem koupil nove kotouce co je nejdulezitejsi pri vymene, staci strucne jinak ndekuji vsem za rady navrhy a td. jste tu super dik
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=c09u9bZs0O4
ucenny z nebe nespadl
|
21.4.11, 15:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Rozeber, sundej třmen, držák třmenu, nebo nesundávej třmen z držáku a sundej to naráz. Vytáhni destičky, pověs si třeba na drát nebo šňůrku třmen někam do podběhu a sundej kotouč. Je tam jeden zápustný šroubek. Jak to budeš skládat, dej ty šrouby M8, které drží třmen na čepech nové s tím tmelem. Pokud třmen nebudeš sundávat z držáku, tak to neřeš. Pořádně vše podotahuj. Když dáš nové kotouče, budeš asi muset kousek zatlačit pístky ve třmenu. Nové kotouče jsou totiž trošku tlustší a destičky by tam nevešly.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.4.11, 19:12 |
|
|
venca.m
|
Doplním: Nezapomeň nové kotouče odmastit, pak odmasti a očisti náboj, a jemně jej mázni vazelínou. Zkontroluj vodítka jestli chodí volně a nemají příliš velkou vůli. Až to budeš mít složené tak párkrát šlápni na brzdu ať se desky přitlačí na kotouč a zkontroluj tu házivost jak jsem psal dříve. Je dobré pak lehce máznout kotouč tam jak dosedá kolo.
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
22.4.11, 06:41 |
|
|
petrpanco
|
tak panove mam nove zjiste zjistil jsem ze mam spodni cep kaput muze delat ty vybrace pri brzdeni???do pedalu to nekope jen se trepe volant a predek auta pri 80ti mooooc a pod 50 to je bez vybraci a i pri rychlosti 120 a vys bez vybraci jesem sulda mel jsem vymenit vsechny ctyri a taky se mi zda ze pravy naboj je nejaky cudny(pomlaceny)
tak kotouce jsou vymeneny po vybracich ani vidu ani slechu ani citu ale tak samo to bylo pri vymene pred cca tremitisici kilometry starsich kotoucu a postupne to zacalo vybrovat no uvydim co bude , ten cep vymenim a mozna cely naboj jinak jsem najel v plynu 480 km na 35Litru slusne ne a to jezdim pres 100KM HOD nejaky vzorecek na vypocitani spotreby??? pekny velikonocni vikend panco
ucenny z nebe nespadl
|
22.4.11, 16:06 |
|
|
gokralik
|
vzoreček je jednoduchý, 35 (litrů) / 4,80 (stovky najetých kilometrů) = 7,3l/100km.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.4.11, 09:57 |
|
|
petrpanco
|
zdar panove chci se zepta hadicka ktera vede od tankovaciho hrdla mi jen tak visi pod auto a nemohu najit kam ji do nadrze zapojit mam strach natankovat vetsi mnozstvi benzinu nemate nejake foto kam sni??? nebo aspon pisnete kam diky panco
ucenny z nebe nespadl
|
9.5.11, 00:49 |
|
|
michalkatka
|
to je odvetranie, netreba zapájať nikam...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.5.11, 06:03 |
|
|
varok
|
U starších fáček většinou vedou okolo té hadice na nalévání benzínu do nádrže a pak jsou přichycené k palivovému potrubí pod autem. Nejsou nikam zapojené, je to odvětrání, tak aby nebyla v nádrži dírka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.5.11, 14:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|