|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
BORISROSSI
|
Vodná pumpa favorit
caute, potreboval by som poradit ako sa da rozobrat vodna pumpa na favorita, dat ju dole z auta viem aj vratit naspat, ale potrebujem vymenit ten uhlik co tam je z boku (gufero myslim), tecie mi z nej aj ked nieje pod tlakom, poradi mi niekto? ujo google mi nevedel poradit... dik
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
9.5.11, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Vodná pumpa favorit
Favorit vodnú pumpu nemá, je to čerpadlo...
ale k veci - rozobrať to moc nejde, vrtuľka je tak krehká že sa spravidla pri vyrážaní osky rozsype, nieje tam gufero je tam keramická ucpávka, vymeniť by to malo ísť...
väčšinou sa mení celé čerpadlo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.5.11, 11:41 |
|
|
BORISROSSI
|
tak teda cerpadlo, dik za opravu , ake mas skusenosti so silentblokmi na novych pumpach, viem ze ked som naposledy kupoval, na silente nebol ziadny napis vydrzal ani nie pol roka, ked som ho vytiahol bol dopoly natrhnuty, prave preto som tam dal starsiu o ktorej som vedel ze je ok a silent mal napis "gumokov" ten bol ok a este aj je, kde sa da zohnat kvalitne cerpadlo aj s kvalitnym silentom, v tt v predajni skoda mi dali len tu no name, vies mi poradit? pripadne ako vymenim cisto len silentblok, mam dve pumpy, ako ho tam nalisovat?
|
9.5.11, 12:06 |
|
|
varok
|
Nalisovat jde i ve svěráku. Nejlepší to je vylisovat i nalisivat nový lisem, ale i ve svěráku to jde. Hlavně nekupujte VIKA. Já ji mám ve fávu asi rok a už jsou v háji ložiska.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.5.11, 14:23 |
|
|
BORISROSSI
|
Vcera som kupil nove cerpadlo, cca 30e, znacka starline, hned som ho aj namontoval, neviem ci to vydrzi ale snad hej, dakujem za rady, nabuduce zas budem mudrejsi a ked tak si na starom cerpadle nacvicim tu vymenu silentbloku
|
10.5.11, 06:46 |
|
|
michalkatka
|
silenblok ide vymeniť aj na aute, keď už máš čerpadlo dole zverák je ok...
starline nič moc, ale uvidíš, kvalitou sa zlepšujú...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.5.11, 06:59 |
|
|
BORISROSSI
|
brzdam od nich som neveril, to som si radsej priplatil za ferodo kotuce aj platnicky, s inymi suciastkami od nich skusenosti nemam, pravdupovediac som sa tejto znacke vyhybal, ake znacky sa vlastne daju zohnat? co sa najviac kvalitou blizi originalu z mladej boleslavi? na znacky si davam pozor odkedy som pouzil noname expanzku a ta sa pri jazde rozlepila a vyrazila kapotu esteze boli ochotny mi ju vymenit za kvalitnejsiu, aj ked predavac ma predtym presviedcal ze to je jedine co je na sklade, v ten isty den som sa tam vratil a zrazu jeden kus z cz vyroby nasiel
|
10.5.11, 07:19 |
|
|
Ondras83
|
vika mam ve favu taky a zatim slape, jen silent je totalne v prdeli...gumokov se da rict, ze je original
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.5.11, 21:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|