Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: Kabel na vag
Skoro všechno mi to tam píše, že je dostupné jen po registraci. Je to v té kategorii Hodnoty. To se musím zaregistrovat? Funguje mi jen ty otáčky motoru, napětí(asi napětí Lambda sondy) a nějaké množství vzduchu. To je všechno? V té kategorii chyby mi to píše jen ten elektroventil na nádobce s aktivním uhlím.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.5.11, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Chtěl bych ještě poprosit. U toho programu, co mi poslal Buldozer je i crack. Jak se prosím používá? A jak mi to tam pořád píše, že nejsem registrovaný, to mám program zaregistrovat? Co to stojí, nebo je to zdarma?
Když dám spustit ten soubor v Cracku, tak mi to píše ať zadám seriové číslo. Co tam mám zadat?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.5.11, 09:07 |
|
|
buldozerxxx
|
hele uz jsem ti to psal pres icq v te slozce AUTODIAGNOSTIKA mas slozku s nazvem OBD 2 NAVOD.kdyz ji otevres tak tam mas krasne popsany jak ten program aktivujes..je to jednoduchy...nikde se registrovat ani nic platit nemusis jen si s tim pohraj a prijde s na to...cusss
|
13.5.11, 15:25 |
|
|
varok
|
Už mi někdo poradil jak na to. Dnes jsem byl v práci na odpolední a zítra vyzkouším. Snad už to pojede jak má.
|
13.5.11, 21:56 |
|
|
varok
|
Dnes jsem si udělal redukci i na fáčko a zjistil jsem hovínko. Těm hodnotám moc nerozumím. Chybu mi to nehlásí žádnou, což se divím. Otáčky na volnoběh jsou docela v pohodě. Doba vstřiku apod. nevím kolik má být hodnota. Jak jsou hodnoty, tak je skupina 000, 001, 002. V té 000 je teplota zhruba podle budíku. Ve skupině 001, také, Lambda faktor se u obou skupin drží zhruba na stejné hranici okolo 0,9 při volnoběhu. Je to dobré, nebo kolik má být na volnoběh přesně u Lambdy napětí? U feldy MPi mi to pořád lítá asi mezi 0,3-1,02 V, tady u fáčka mi to kolísá počád kolem 0,9V. Co je tedy zprávně? U skupiny 000 a 001 je provozní teplota asi 88°C. To by mělo být asi ok, odpojil jsem čidlo na sání pro teplotu chl. kapaliny a objevilo se tam -49,5°C, jak občas píše Miloš. Takže čidlo by mělo být dobré. U skupiny 002 je ale teplota stále okolo 30°C, to je prosím co? Teplota oleje v motoru? A že by byla pořád tak nízko? Nebo to to je prosím za teplotu? A kdyby byla ta Lambda přece jenom špatná, může to mít takový vliv na chod motoru na volnoběh při studeném motoru? Aby to bylo tak moc přechlastané? Je cítit samý benzín jako u starých škodovek.
|
16.5.11, 11:47 |
|
|
darklord
|
Teplota nasavaneho vzduchu to byt nemoze?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.5.11, 15:16 |
|
|
varok
|
To právě nevím. Ptal jsem se, jestli tady nemá někdo více zkušeností s vag com.
|
16.5.11, 18:55 |
|
|
darklord
|
Zozen si k tomu este VIS a pripadne neuskodi aj ELSA
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.5.11, 23:07 |
|
|
varok
|
VIS mám, ale ještě to nemám prostudované a nějak s tím zatím neumím. To Elsa nevím co je.
|
17.5.11, 07:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|