škubání motoru
zdravím všechny chci se zeptat mám takový problém z felicii MPI 1.3 ročník 1996 v poslední době mi o něco stoupla spotřeba a chvilkama hlavně při jízdě do kopce mi začalo celé auto jakoby škubat a dusit se dokonce i při volno běhu někdy se prudce zvýši a pak zas sníží otáčky ale všim sem si že stačí zastavit vypnout motor znovu na startovat a zas to třeba jede normálně někdy však to musím z opakovat i 3x za sebou . myslel sem že je to palivem tak sem vyzkoušel změnit benzínku a natakoval na shelce ale stále se ten motor dusí nevěděl by někdo co s tím muže být ?
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
19.5.11, 13:36
Reklama
Reklama
Martin 007
Dezertér
Re: škubání motoru
Dost pravděpodobně špinavá a zarostlá škrtící klapka. Určitě omrknout a vyčistit - snad si to sedne. Když ne tak pomocí diagnostiky reset jednotky a nové tovární nastavení hodnot.
Třeba ti někdo poradí něco dalšího.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
19.5.11, 13:54
suresd
Re: škubání motoru
děkuju vyskouším to vyčistit už sem skoušel vyměnit i palivový filtr a nepomohlo to tak snad tady to pomuže
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 57 návštevníků