teflonový přípravek do motorového oleje
Autor |
Zpráva |
Thobiash
|
Kristensen píše: Tak pokud chceš vypucovat motor zevnitř, tak ho ohřej sundej filtr, a na nastartovaným podrž cca kolem 3-4000 ot/min a rozprašovačem do něj val čistou vodu. dokud nezačnou otáčky padat, nech ho zase vyletět nahoru a znova. Dokonalé vyčištění spalováků sacího potrubí atd.
To se tu někde probíralo a nevim esli tomu mám věřit. Máš s tim osobní zkušenost?
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
15.5.07, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Thobiash píše: Kristensen píše: Tak pokud chceš vypucovat motor zevnitř, tak ho ohřej sundej filtr, a na nastartovaným podrž cca kolem 3-4000 ot/min a rozprašovačem do něj val čistou vodu. dokud nezačnou otáčky padat, nech ho zase vyletět nahoru a znova. Dokonalé vyčištění spalováků sacího potrubí atd. To se tu někde probíralo a nevim esli tomu mám věřit. Máš s tim osobní zkušenost?
jejda, to nie je sranda? ja som myslel ze je to joke
vycistit od coho? od karbonu asi tazko, alebo hej?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
15.5.07, 21:49 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.5.07, 22:15 |
|
|
CROWACK
|
deekay píše: Thobiash píše: Kristensen píše: Tak pokud chceš vypucovat motor zevnitř, tak ho ohřej sundej filtr, a na nastartovaným podrž cca kolem 3-4000 ot/min a rozprašovačem do něj val čistou vodu. dokud nezačnou otáčky padat, nech ho zase vyletět nahoru a znova. Dokonalé vyčištění spalováků sacího potrubí atd. To se tu někde probíralo a nevim esli tomu mám věřit. Máš s tim osobní zkušenost? jejda, to nie je sranda? ja som myslel ze je to joke vycistit od coho? od karbonu asi tazko, alebo hej?
Na skodovce do lesa se mi ztraci voda do valcu, znamena to ze automaticky dekarbonuju?
(jako kdysi na tuzing.com...)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
15.5.07, 22:53 |
|
|
Bukaj
|
CROWACK píše: deekay píše: Thobiash píše: Kristensen píše: Tak pokud chceš vypucovat motor zevnitř, tak ho ohřej sundej filtr, a na nastartovaným podrž cca kolem 3-4000 ot/min a rozprašovačem do něj val čistou vodu. dokud nezačnou otáčky padat, nech ho zase vyletět nahoru a znova. Dokonalé vyčištění spalováků sacího potrubí atd. To se tu někde probíralo a nevim esli tomu mám věřit. Máš s tim osobní zkušenost? jejda, to nie je sranda? ja som myslel ze je to joke vycistit od coho? od karbonu asi tazko, alebo hej? Na skodovce do lesa se mi ztraci voda do valcu, znamena to ze automaticky dekarbonuju? (jako kdysi na tuzing.com...)
Tak nějak
Kamarádovi tekla voda do válců asi měsíc a to bylo čisťounko po sundání hlavy
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
16.5.07, 10:09 |
|
|
Kristensen
|
Přesně tak pokud se ti strácí voda do válce a nevíš do kterýho tak stačí s tím měsíc jezdit a pak sundat hlavu a hned to budeš vědět kde to je prasklý, bude to krásně čistý, měsíc proto že tam za ten měsíc doleješ cca 2 litry vody a když to budeš čistit rozprašovačem tak tam ty dva litry nasázíš za 15 min Jinak to opravdu funguje není to žádný vtip vypucuje to z lehka dokonce i sání
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
16.5.07, 17:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
i bez hlava to jde orezlé kontakty svíček miloš
|
16.5.07, 18:54 |
|
|
Thobiash
|
Kristensen píše: Přesně tak pokud se ti strácí voda do válce a nevíš do kterýho tak stačí s tím měsíc jezdit a pak sundat hlavu a hned to budeš vědět kde to je prasklý, bude to krásně čistý, měsíc proto že tam za ten měsíc doleješ cca 2 litry vody a když to budeš čistit rozprašovačem tak tam ty dva litry nasázíš za 15 min Jinak to opravdu funguje není to žádný vtip vypucuje to z lehka dokonce i sání
Tak to čumim teda . A motoru to jako nic neudělá, ju? Já to teda dělat nechci, jen mě to zajímalo .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
16.5.07, 18:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Thobiash píše: Kristensen píše: Přesně tak pokud se ti strácí voda do válce a nevíš do kterýho tak stačí s tím měsíc jezdit a pak sundat hlavu a hned to budeš vědět kde to je prasklý, bude to krásně čistý, měsíc proto že tam za ten měsíc doleješ cca 2 litry vody a když to budeš čistit rozprašovačem tak tam ty dva litry nasázíš za 15 min Jinak to opravdu funguje není to žádný vtip vypucuje to z lehka dokonce i sání Tak to čumim teda . A motoru to jako nic neudělá, ju? Já to teda dělat nechci, jen mě to zajímalo .
když vemeš že na benzínce to taky ředí vodou a jezdíš na to furt
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.5.07, 18:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: Thobiash píše: Kristensen píše: Přesně tak pokud se ti strácí voda do válce a nevíš do kterýho tak stačí s tím měsíc jezdit a pak sundat hlavu a hned to budeš vědět kde to je prasklý, bude to krásně čistý, měsíc proto že tam za ten měsíc doleješ cca 2 litry vody a když to budeš čistit rozprašovačem tak tam ty dva litry nasázíš za 15 min Jinak to opravdu funguje není to žádný vtip vypucuje to z lehka dokonce i sání Tak to čumim teda . A motoru to jako nic neudělá, ju? Já to teda dělat nechci, jen mě to zajímalo . když vemeš že na benzínce to taky ředí vodou a jezdíš na to furt
si zkus naředit benzín vodou, to asi nejde, to bys musel to nějak opeřit a omastit, a líh je drahý miloš
|
16.5.07, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|