|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Favorit 1989 - praska 1. pojistka->VYŘEŠENO
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Favorit 1989 - praska 1. pojistka->VYŘEŠENO
Chlapi, mam problem. Vcera jsme to slozili a jaks taks to slo, ale dneska praska prvni pojistka. Jsou to: brzdovy svetla, svetelna houkacka, vystrazny blinkry, vnitrni osvetleni. Dam tam pojistku, zajiskri a hned praskne...taky me to pekne spalilo na prste ...to znamena zkrat? kde hledat? auto jsme meli komplet rozebrany, takze mechanickou zavadu treba kabelu bych asi vyloucil, spis je to nekde blbe zapojeny, ale nenapada me kde... jeste bych chtel poprosit, jeslti nemate nekdo schema zapojeni spinacky...nasel jsem neco v Cendrychoj ve Felde, ale zbyly mi dva cerveny kabely, ktery nevim kam pripojit...myslim si, ze je to radio a dodelavanej zapalovac, ale jistej si vubec nejsem. V knizce jsou obsazeny 4 piny, ja jich mam obsazenejch 5, ale zadny jiny info jsem o tomhle nenasel... vyresil jsem uz spatnej vypinac na svetla, spatnou zarovku, zapojeni ty spinacky a ted resim tenhle zkrat s tou pojistkou... jeste mi porad sviti brzdova kapalina i po odpojeni vicka, ale to bude snad spatnej plovak diky za odpovedi, bez tohohle nemuzeme vyjet
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Naposledy upravil Ondras83 dne 1.6.11, 16:06, celkově upraveno 2
|
1.6.11, 14:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Re: Favorit 1989 - praska 1. pojistka
jeste zasuvka na tom je, ne ? ta me to jednou odpalovala
|
1.6.11, 15:08 |
|
|
Ondras83
|
jj, myslim ze i zasuvka...zkusim na to mrknout
nevite nekdo tu spinacku? ta me dost sere...
|
1.6.11, 15:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
|
1.6.11, 15:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
52. strana v pdfku, 96-6 cislovani stranek v dokumentu
|
1.6.11, 15:21 |
|
|
Ondras83
|
Re: Favorit 1989 - praska 1. pojistka->VYŘEŠENO
vyřešeno zkrat zpusobovaly spojeny kabely na interierovy svetlo a dva zbyli cerveny kabely zapojeny na 16tku na vorisku spinacky...jsou na kontrolku funkce brzd. Pisou to v Cendrychoj ve Felicii (3x jsem si po sobe opravoval Y a I na konci pismen...asi bych se mel vratit do skoly ) Vit: presne tohle jsem shanel, dekuju , ale vyresil jsem to bez toho
|
1.6.11, 16:06 |
|
|
di3go
|
presne toto aj mne vyrazalo elektriku ,len ja mam na tej poistke natiahnuty aj imobilizer META (origo montovany ) , tak si vies predstavit ze pocas jazdy ti zastrcky vyhodila poistku a len s malu dusou bolo treba dojst k nejakemu bezpecnemu miestu a opravit to ako som kukal fotky tka pekne porobene , mozno aj viac ako 4 roky by prezilo btw zavidim zazemie a skusenosti
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
5.6.11, 13:00 |
|
|
Ondras83
|
vydrzi, ale TW ho zabil uz ted...
|
5.6.11, 14:37 |
|
|
varok
|
Proč zabil? Někteří napsali svůj názor. Pokud se líbí tobě, co jsi z něho udělal, tak to nevzdávej. Třeba je překvapíš, jak dlouho s ním budeš lítal. Někteří jakože opraví favo nebo feldu, hned prodají nebo ho dají pryč.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.6.11, 19:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ano protože dostanou rozum
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.6.11, 19:20 |
|
|
varok
|
Sadra: nechci se tady s nikým hádat, ale?
Opravovat nějaké starší autí, nacpat do něho peníze, jedno jestli více nebo méně, potom ho prodat nebo dát na vrakec je rozumné? Když už auto opravuji, dám do něho nemalé peníze, tak to dělám pořádně a můžu s ním brázdit silnice třeba dalčích 5 let, ne? To je můj názor.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.6.11, 20:20 |
|
|
Ondras83
|
me je to jedno dokud bude jezdit, tak doma zustane, az kixne, bud se opravi nebo vyhodi...hlavne je rozhodne v lepsi kondici, nez moje bejvala felda spis by se mi misto facka doma libila fabka RS
|
5.6.11, 22:21 |
|
|
di3go
|
aj mna frajerka odsudzovala ked som bral svetla s tmavymi vnutrami a mracitkami...to bolo somrania...ked sa nahodila cierna maska....a holt este za zadne svetla a vyfuk a ked mi mracitka sli dole a maska tiez tak vravela ze to tak dobre nevyzeraa...takze je to len o sile zvyku a tom ze ides kusok proti prudu a seriovemu vzhladu,ktory je na TW nieco ako prioritou (nechcem vyvolat flame) ,ale proste som si vsimol ze na TW je hocico co nebolo na aute od vyroby alebo je to len kusok zmenene tak je to zle
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
6.6.11, 08:47 |
|
|
Ondras83
|
diego: no tak ja taky striktne odsuzuju laminatovy narazniky az na zem, vybrakovany vejfuky, volanty, kterej ani nemuzes poradne chytit, hlavice radici paky, co se tocej a nejde s tim poradne radit atd...ale co je funkcni, nebo vzhledove vyvazeny a nenici to funkci, tak to mi tak nejak nevadi...viz treba cerny svetla na favu
|
12.6.11, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|