Zdravim,mám problém s motorem klekl mne ve feldě motor 1.3 mpi s jednobodem LPG a sehnal motor 1.3 mpi čtyřbod vstřik na který jsem přehodil sání z kleklého motoru jednobod i rozdělovač z kabelama a nastavil do základní polohy ale motor nechce naskočit střílí to do sání... nemá někdo nějakou zkušenost?
19.6.11, 10:26
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: prosim o pomoc
jednobod a čtyřbod má jiné setrváky, pokud přehazuješ motory MPi na BMM muséš dát i setrvák z BMM
19.6.11, 11:26
p.továrník
komplet spojku (byla nová) i setrvák jsem přehodil.
19.6.11, 11:29
Capricorn
A namontoval si ten setrvačník ve správné poloze? U BMM musí při HÚ 1. válce ukazovat vyfrézovaná část pro snímač otáček směrem k hlavě válců a u MPI naopak k olejové vaně.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
19.6.11, 14:44
Kristensen
a nemáš jen otočenej rozdělovač? sundej ventildekl otáčej klíčem motorem a pootoč to ať třeba na čtvrtým válci jsou ventily ve střihu a sundej víčko z rodělovače a mrkni proti kterýmu kabelu je natočenej palec, musí být proti prvnímu. a další věc je když jsi přehazoval motor vytáhnul jsi snímač otáček z převodovky ven? pokud ne tak se mohlo stát že sis tím snímačem škrtnul o zuby na setrváku a snímač je poškozenej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] a 61 návštevníků