Lenze ked sa kochas krajinou tak nedavas na 100% bacha co sa deje pred tebou. Uz som sa tak raz na spanilke kochal, a potom smrdeli barumky este hodinu ked som skocil na brzdu o pol sekundy neskor ako by bolo vhodne. Keby este sa este ten za mnou kochal krajinou tak mam rapida s polovicnym rozvorom.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
8.7.11, 08:48
john simple
Re: TW sraz 29.-31.7.2011
to musíš dělat takhle
8.7.11, 08:50
Viky
Pan Kapitán
Ja nechapu kam na to ten Andre chodi.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
veľmi ľutujem ale ja svoju účasť aj z rodinou odvolávam, musel by sa stať zázrak aby sa mi podarilo vyraziť... ( problém nieje v aute, to je naštastie zatiaľ ok )
Tak se mi to pěkně zkomplikovalo . Zrovna 29.-31.7. naše bývalá třída pořádá chlastačku a moc rád bych chtěl být tam i tam. Takže letos pojedu klasicky v pátek a v sobotu odpoledne bych ze srazu odjel. Kdybyste věděli jak mě to štve, mám teď spoustu dní volno a pak je obojí najednou .
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků