|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
kape benzín z odkalovací nádržky!
Autor |
Zpráva |
ratmboy
|
kape benzín z odkalovací nádržky!
Zdravím, dnes jsem po delší době dopřál své Š120 plnou nádrž. Dojedu domu a vše je Ok. Asi po 3 hodinach je pod motorem louže benzínu...kape ze spodku odkalovací nádržky. Nevíte prosím někdo, čím to může být??! Díky za rady, Martin.
|
12.7.11, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: kape benzín z odkalovací nádržky!
No asi tou odkalovací nádobkou, ne? Nebo holendry, hadičkou.. to Ti přes net neporadíme
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
12.7.11, 20:10 |
|
|
john simple
|
zkus pootevřít víčko nádrže, jestli nemáš přetlak. Pak máš špatný systém ovzdušnění nádrže
|
12.7.11, 20:15 |
|
|
ventYl
|
bud je ta odkalovacka prasknuta, alebo je uz po smrti hadica, alebo zomrela niektora stahovacia paska (specialne ak su tam este stare bezzavitove)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.7.11, 07:22 |
|
|
john simple
|
to by mu dělalo i u poloprázdné nádrže. ale zkontrolovat může obojí
|
13.7.11, 08:42 |
|
|
CROWACK
|
v téhle části palivovýho vedení je podtlak, takže tam normálně nemá co kde chcat. Nicméně takovyhle věci je lepši okouknout a spravit než o tom dva dny mlet na internetu, to chce prostě voko a podivat se, posrat se tam muže milion věci a nic z toho neni typická závada. Zdělej vičko nádrže a když si neufoukne tak baterku, lehnout pod auto a zkoumat, kde to kape a kudyma...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.7.11, 08:58 |
|
|
john simple
|
já mám takovou zkušenost, u 120tky, že tam mám přetlak. zřejmě mi nefungují odvzdušnovací hadičky. pak to u toho čerpadla teče. ale to pozná, jak povolí víčko nádrže
|
13.7.11, 09:15 |
|
|
Kristensen
|
pokud bude mít plnou nádrž tak se z nádrže a odkalovací sklenky stávaj spojitý nádoby a benzín v nádrži má snahu lehce vytvářet tlak v hadičce k čerpadlu takže buď špatná hadice nebo prasklá sklenka pokud je plastová nebo špatný těsnění nad ní a nebo může být uvolněnej nátrubek ve víčku čerpadla.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.7.11, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|