Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: Sadra17 píše: ventYl píše:
mne z toho uz zostal len motor a nejake drobne diely. vsetko ostatne sa predalo. to jo jenže já jí vyměnim za jinou a tam chci silnější motor nejlíp 1.8 20V turbo si najdi dobře placené zaměstnání miloš
proč ? motor s mezikusem 15-20 000 to neni zas tak moc
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.5.07, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: Sadra17 píše: ventYl píše:
mne z toho uz zostal len motor a nejake drobne diely. vsetko ostatne sa predalo. to jo jenže já jí vyměnim za jinou a tam chci silnější motor nejlíp 1.8 20V turbo si najdi dobře placené zaměstnání miloš proč ? motor s mezikusem 15-20 000 to neni zas tak moc
plus deset a víc na sto
|
22.5.07, 20:17 |
|
|
Jarda S.
|
Vít Široký píše: plus deset a víc na sto
to zas záleží na jízdě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.5.07, 20:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Vít Široký píše: plus deset a víc na sto to zas záleží na jízdě to je fakt, ale když si to chceš užít... to to chceš roubovat do škodule?
|
22.5.07, 20:24 |
|
|
Jarda S.
|
Vít Široký píše: to je fakt, ale když si to chceš užít... to to chceš roubovat do škodule?
kam jinam
|
22.5.07, 20:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co se týče těch pohonů nelegál LPG nafta a tak, je za to desítka flastr a správní řízení a papíry na půl roku já teda tankuju u lídlu a zatím jsou na mě krátcí miloš
|
22.5.07, 20:43 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Vít Široký píše: to je fakt, ale když si to chceš užít... to to chceš roubovat do škodule? kam jinam
dobrý:) není to zorvna běžný (a nepovažuju to ani za moc rozumný) ale už jsem to viděl, asi to pojede dost dobře... teda chvíli, než se ozve rána z převodovky a zůstane to stát
|
22.5.07, 21:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: Vít Široký píše: to je fakt, ale když si to chceš užít... to to chceš roubovat do škodule? kam jinam dobrý:) není to zorvna běžný (a nepovažuju to ani za moc rozumný) ale už jsem to viděl, asi to pojede dost dobře... teda chvíli, než se ozve rána z převodovky a zůstane to stát
v tom máš velkou pravdu ty hřídelky tam ukroutíš jak malinu miloš
|
22.5.07, 21:21 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
v tom máš velkou pravdu ty hřídelky tam ukroutíš jak malinu miloš[/quote]
klidek, sadra asi pojedl nejakej halucinogen.... az se priste podiva TW zjisti co napsal,uvedomi si to, pristi rok se zapise do autoskoly a na tyhle prispevky zapomnene
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.5.07, 08:33 |
|
|
Radic
|
škodař píše: kachnis píše: dehťák do skodovky nepatri...hledej benzinovej motor už sem zehnal 105ku táhne jak hovado spojka 190 to auto mám problémy plynule rozjet to hrabe aj dyž přeřadím na dvojku a přidám plyn
Tak to je sila nechces s tim nekam na okruhy?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
23.5.07, 09:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: už sem zehnal 105ku táhne jak hovado spojka 190 to auto mám problémy plynule rozjet to hrabe aj dyž přeřadím na dvojku a přidám plyn
Hm pokud mas vzadu jen disky bez gum, tak se neni cemu divit, to bude hrabat i na 4
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.5.07, 13:57 |
|
|
Kristensen
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: Vít Široký píše: to je fakt, ale když si to chceš užít... to to chceš roubovat do škodule? kam jinam dobrý:) není to zorvna běžný (a nepovažuju to ani za moc rozumný) ale už jsem to viděl, asi to pojede dost dobře... teda chvíli, než se ozve rána z převodovky a zůstane to stát
Finančně hodně zajištění škodatuneři tento problém řešili s převodovkou z Porsche.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.5.07, 15:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|