| Autor |
Zpráva |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Kristensen píše: Vít Široký píše: Koukám, že vás je víc, co mají problém s utažením kola. To mě neříkejte, že volná kolo nedrbe s celým autem, to jste nepozanli že něco není v pořádku? Není mě to moc jasný, abych se přiznal. Taky se divím, mě se kdysi na šáde stalo že jsem matky dotáhnul jen rukou a prostě to za jízdy cvakalo hned na 5ti metrech. Jinak se mě kdysi dávno stalo na horským kole že jsem si neutáhnul přední a jak jsem to zvedl na zadní tak vypadlo tak že zůstalo vyset za špalky a po dopadu přišel na řadu novej ráfek  a jinak na autě jsem jednou nechal bezpečnostní klíč nasazenej na šroubu kola a už jsem ho nikdy nenašel naštěstí to mělo origo Škoda bezpečáky takže jsem zajel do autorizovanýho objednat ořech  mno jenomže já sem krosil na polńačce a upadlo mi to hned jak sem najel na asfalt
|
| 23.5.07, 20:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škodař píše: mno jenomže já sem krosil na polńačce a upadlo mi to hned jak sem najel na asfalt
si to měl doject po polňačce 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 23.5.07, 21:01 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: škodař píše: mno jenomže já sem krosil na polńačce a upadlo mi to hned jak sem najel na asfalt si to měl doject po polňačce 
a nebo nedělat kraviny 
|
| 23.5.07, 21:02 |
|
 |
|
škodař
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: škodař píše: mno jenomže já sem krosil na polńačce a upadlo mi to hned jak sem najel na asfalt si to měl doject po polňačce  a nebo nedělat kraviny  to by nebylo ono  sranda musí být
|
| 23.5.07, 22:20 |
|
 |
|
škodař
|
jizíček píše: škodař píše: Matthes píše: Dedovi se to stalo s Avii, taky ho predjelo zadni kolo, z tuplaku ...  Jinak teda chudak tvoje auto, to je desny co s tim delas furt  to auto mám na voloviny zachránil sem ho před ekolikvidačkou uřezal sem střechu zůstalo akorát přední sklo a trojůhejníček v předních dveřích inak šecko pryč aj ze sloupkama  a náhodou to aj drží pohromadě fčera sme 2x skočili na skokáku sice podruhý nám upadlo kolo  kastla trochu pracuje a to vyřeší lešeňofka  http://www.youtube.com/watch?v=Q89KHbQgn0c dybyste si tam nechali zadní dveře tak se to nestane já sem tak přeskočil hafo skokánků a ok
|
| 23.5.07, 22:21 |
|
 |
|
Martin
|
Bych vám useknul ruce až u samý prdele, takhle ničit starý auta.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 24.5.07, 06:43 |
|
 |
|
jizíček
Registrován: 10.8.06, 22:50 Příspěvky: 926 Bydliště: Malé Březno,Most
|
škodař píše: jizíček píše: škodař píše: Matthes píše: Dedovi se to stalo s Avii, taky ho predjelo zadni kolo, z tuplaku ...  Jinak teda chudak tvoje auto, to je desny co s tim delas furt  to auto mám na voloviny zachránil sem ho před ekolikvidačkou uřezal sem střechu zůstalo akorát přední sklo a trojůhejníček v předních dveřích inak šecko pryč aj ze sloupkama  a náhodou to aj drží pohromadě fčera sme 2x skočili na skokáku sice podruhý nám upadlo kolo  kastla trochu pracuje a to vyřeší lešeňofka  http://www.youtube.com/watch?v=Q89KHbQgn0c dybyste si tam nechali zadní dveře tak se to nestane já sem tak přeskočil hafo skokánků a ok
mno jo .. ale my sme chteli aby se to stalo  ne a ne se porad zlomit ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
| 24.5.07, 09:02 |
|
 |
|
jizíček
|
Martin píše: Bych vám useknul ruce až u samý prdele, takhle ničit starý auta.
nac ta brutalita .... tomu autu jsme akorat pomohli k rychlymu konci ... auto dlouho stalo u jednoho starsiho pana, nemelo technickou a ani by snad uz nikdy neudelalo ... auto bylo hodne zrezly a celkem vubec neudrzovany, motor byla hooodne lina 105 ... a jak rika škodař, sranda musi bejt 
Škoda 742 Forever Team
|
| 24.5.07, 09:05 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Skoro bych řekl, že jste blázni. Ani vás nenapadlo, že by v tom ten řidič taky mohl zaklepat bačkorama ?
|
| 24.5.07, 09:07 |
|
 |
|
jizíček
|
Vít Široký píše: Skoro bych řekl, že jste blázni. Ani vás nenapadlo, že by v tom ten řidič taky mohl zaklepat bačkorama ?
ale .... proc by to jako mel delat ... byl dobre zaprenej a rychle nejel ... uz jsem slysel o vetsich blaznech, co to sijou do zdi s trabosem a taky zijou ...
Škoda 742 Forever Team
|
| 24.5.07, 09:10 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jizíček píše: Vít Široký píše: Skoro bych řekl, že jste blázni. Ani vás nenapadlo, že by v tom ten řidič taky mohl zaklepat bačkorama ? ale .... proc by to jako mel delat ... byl dobre zaprenej a rychle nejel ... uz jsem slysel o vetsich blaznech, co to sijou do zdi s trabosem a taky zijou ...
byl dobře zapřenej .... 
|
| 24.5.07, 09:16 |
|
 |
|
Drak
|
Já sem taky znal jednoho, co si myslel, že byl dobře zapřenej, ale tělo bylo asi jinýho názoru, nedožil se ani 18...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 24.5.07, 09:33 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Také je DOBRÉ to lámat nad nádrží... Chlapi chlapi...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 24.5.07, 10:02 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
O moj boze 
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 24.5.07, 11:06 |
|
 |
|
Šemik
|
jizíček píše: Martin píše: Bych vám useknul ruce až u samý prdele, takhle ničit starý auta. nac ta brutalita .... tomu autu jsme akorat pomohli k rychlymu konci ... auto dlouho stalo u jednoho starsiho pana, nemelo technickou a ani by snad uz nikdy neudelalo ... auto bylo hodne zrezly a celkem vubec neudrzovany, motor byla hooodne lina 105 ... a jak rika škodař, sranda musi bejt 
No dobře, vyblbnout se se schnilou 105 která nemá naději na reinkarnaci, ale proč jí takhle vysloveně do****** 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 24.5.07, 11:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|