Autor |
Zpráva |
Dejff
|
Výfukový potrubí
PLS nemohl by mi nekdo poradit jak mam vylestit vyfukovy potrubi na motoru 742.136 ??? Dik za rady
_________________ ŠKODA 136 GL r.v. 1988 tach. 33 tis. km 1.3l 46kW
|
24.5.07, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Zvenku ??? Zevnitř ??? Začit by si měl ale sacím...
Tak napiš...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
24.5.07, 16:42 |
|
|
Dejff
|
chci vlastne lestit obe a ze vnitrku, z venku je laknu zaruvzdornou barvou.
|
24.5.07, 19:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pokud vim tak vejfuk se neleští
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.07, 19:34 |
|
|
Thobiash
|
Sadra17 píše: pokud vim tak vejfuk se neleští
A pročpak ne?
To Dejff: http://www.skoda110r.cz/article.php?id=521
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
24.5.07, 20:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Thobiash píše: A pročpak ne?
podle mě je u svodů jedno jestli je tam ňákej hrbolek bo ne když ti spaliny stejně zastaví vejfuk
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.07, 20:11 |
|
|
Thobiash
|
Sadra17 píše: Thobiash píše: A pročpak ne? podle mě je u svodů jedno jestli je tam ňákej hrbolek bo ne když ti spaliny stejně zastaví vejfuk
A viděl jsi jaký tam jsou přesahy z výroby? Já tam měl i půl centimetru ! , takže se to spíš "zastavuje" tady, než ve vejfuku. Když zlepšim sání/plnění, tak bych přeci měl to samý měl udělat i s vejfukem/výplachem, ne? Nemám zkušenosti s lícovačkou+leštěním na sériovej vejfuk, tak nemůžu říct - mám průchoďák.
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
24.5.07, 20:17 |
|
|
Dejff
|
No mam v palnu dat co nejdriv dat taky nejakej tuningovej lauf...
|
25.5.07, 06:30 |
|
|
ventYl
|
no lesti sa ako sanie, tak vyfuk, sanie kvoli znizenemu zrazaniu benzinu na studenom motore, samozrejme aj licovanie sania na hlavu je dolezite, mozu sa lestit aj kanaly v hlave. vyfukove kanaly sa lestia obvykle preto, aby sa na nich menej usadzal bordel z valcov, licovanie vyfukovych zvodov s hlavou z toho isteho dovodu, co sanie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
25.5.07, 09:28 |
|
|
Kristensen
|
Dejff píše: chci vlastne lestit obe a ze vnitrku, z venku je laknu zaruvzdornou barvou.
já bych to nelakoval, ty materiály mají póry kterejma větrá teplo pryč, pokud to nalakuješ ucpeš póry a už to větrat nebude, sice je to minimální ale přece jen to je.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.07, 14:08 |
|
|
Drak
|
Dejff píše: No mam v palnu dat co nejdriv dat taky nejakej tuningovej lauf...
Nedivoč, je to sice tvoje auto a tvoje věc, ale uvědom si, co máš za auto, takových už moc není, líp uděláš, když ho budeš udržovat v co nejoriginálnějším stavu, jednou ho ještě hodně dobře prodáš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
25.5.07, 15:29 |
|
|
DRYVER
|
Ksyz sem uz u toho lesteni a slicovani - jak nejlepe, nejefektivneji a nejjednoduseji (trochu si to protireci co) slicovat to saci a vyfukovy potrubi. A to lesteni provadite cim??
|
25.5.07, 17:27 |
|
|
Dejff
|
No slicovani bych delal na brusnym papiru kterej bude polozenej na skle, no a lesteni se provadi brusnym papirem, malejma bruskama do vrtacky a brusnou pastou kterou se zabrusujou ventily
Kristensen
jasne dik za radu asi to jenom umeju arvou
Drak
neboj nemam v planu delat neco co by se nedalo jednoduse vratit zpatky, preci jenom je to moc peknej kousek a jsem za nej moc rad
|
27.5.07, 18:52 |
|
|
Drak
|
No pojem slícování sis asi špatně vyložil, nejedná se o srovnání dosedacích ploch do přibližné roviny, ale o přiblížaní tvaru otvoru ve sběrači a v hlavě, každej je jinak natvarovanej a montážní díry sou šišatější, takže po každé demontáži sběrač sedne na hlavu jinak a víc nebo míň se otvory překrývají hranou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.5.07, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|