|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
karbec - přívodní hadice paliva
Autor |
Zpráva |
Dave_Pv
|
karbec - přívodní hadice paliva
Mám dotaz, jelikož jsem dnes přidělával hadičku od pumpy ke karbecu, tak jsem si všiml, že ta rourka, na kterou to přidělává, se posunuje (s menšími obtížemi) volně ve směru osy. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co s tím dělat?
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
25.5.07, 17:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Re: karbec - přívodní hadice paliva
Dave_Pv píše: Mám dotaz, jelikož jsem dnes přidělával hadičku od pumpy ke karbecu, tak jsem si všiml, že ta rourka, na kterou to přidělává, se posunuje (s menšími obtížemi) volně ve směru osy. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co s tím dělat?
A kape z toho benzin nebo tam je sucho??
|
25.5.07, 17:59 |
|
|
Dave_Pv
|
DRYVER píše: Dave_Pv píše: Mám dotaz, jelikož jsem dnes přidělával hadičku od pumpy ke karbecu, tak jsem si všiml, že ta rourka, na kterou to přidělává, se posunuje (s menšími obtížemi) volně ve směru osy. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co s tím dělat? A kape z toho benzin nebo tam je sucho??
Právěže mám obavy, že z toho kape. Jelikož to smrdělo, bylo mokrý a sežralo mi to celkem dost paliva za cestu Největší strach mám z toho, že pod tou hadicí jsou svody
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
25.5.07, 18:07 |
|
|
jindra
|
Dave_Pv píše: DRYVER píše: Dave_Pv píše: Mám dotaz, jelikož jsem dnes přidělával hadičku od pumpy ke karbecu, tak jsem si všiml, že ta rourka, na kterou to přidělává, se posunuje (s menšími obtížemi) volně ve směru osy. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co s tím dělat? A kape z toho benzin nebo tam je sucho?? Právěže mám obavy, že z toho kape. Jelikož to smrdělo, bylo mokrý a sežralo mi to celkem dost paliva za cestu Největší strach mám z toho, že pod tou hadicí jsou svody
předpokládám že na120ce vyměň víčko karbecu ,nebo skus tu trubičku naklepat dovňitř.(přes dřevo )
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
25.5.07, 19:21 |
|
|
Luboš
|
Měla by držet fest, já pro změnu nevím, jak jí z toho škodováckého víčka vydolovat ven...
|
25.5.07, 21:58 |
|
|
CROWACK
|
jindra píše: Dave_Pv píše: DRYVER píše: Dave_Pv píše: Mám dotaz, jelikož jsem dnes přidělával hadičku od pumpy ke karbecu, tak jsem si všiml, že ta rourka, na kterou to přidělává, se posunuje (s menšími obtížemi) volně ve směru osy. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co s tím dělat? A kape z toho benzin nebo tam je sucho?? Právěže mám obavy, že z toho kape. Jelikož to smrdělo, bylo mokrý a sežralo mi to celkem dost paliva za cestu Největší strach mám z toho, že pod tou hadicí jsou svody předpokládám že na120ce vyměň víčko karbecu ,nebo skus tu trubičku naklepat dovňitř.(přes dřevo )
Narvi tam hermetik s koudelí a pořádně to zaklep dovnitř...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.5.07, 22:59 |
|
|
Nakadah
|
Jednou se mi na Kawe taky podarilo vyrvat nalisovanou trubicku z tela kohoutu na nadrzi. Takze sem to ocistil, odmastil, na stycny plochy nanesl sekundove lepidlo a nalisoval to zpet. Drzi to do dneska - cca 3roky. Nak
|
26.5.07, 08:57 |
|
|
ferrari
|
No, buď to tam naklep a ak Ti to nepomôže, tak trubičku vyber všetko vyčisti, natri ju epoxidovým lepidlim a naklep dovnútra, nechaj aspoň 24 hod vyschnúť a malo by to držať....alebo vybrať, narezať závit do víka a nechať vyrobiť trubičku so závitom na konci...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.5.07, 11:21 |
|
|
roman heller
|
To se stávalo že ta trubička vylítla a pak auto chytlo.......takže nějak zadělat a nebo vyměnit víčko,každopádně to nenechej být...
27.5.07, 10:05 |
|
|
spartra
|
mno vyndat nejlíp naklepnout + zalepit 2 sloužkový hlinikoý lepidlo
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
27.5.07, 19:16 |
|
|
Reklama