Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Felina 1.6
Zdravim,
pánové nastartoval sem Felinu 1.6, ujel tak 50 metrů a chcípla...po nekolika desitkach minut jsme uz meli rozdelane i sani se skrtici klapkou. No a tam když nalejeme benal tak chytne
Dva dny predtim se v tom hrabali borci co znaj tak škody 120 a měnili spojku a přítlačák...může to mít souvislost ???
Jo a ma se s tim neco udelat, nebo vymenit cerpadlo nebo jde nejako vycistit ???
Piste rychle...děkuji...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
Naposledy upravil Martin 007 dne 8.5.07, 15:44, celkově upraveno 1
|
8.5.07, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Pánové já nevim jesi ta roura se škrtící klapkou je čerapdlo nebo ne - nevim no...nevim kde je čerpadlo...mě zajímá co udělat...a na co je ta černá krabička vedle škrtící klapky...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.5.07, 15:43 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: Pánové já nevim jesi ta roura se škrtící klapkou je čerapdlo nebo ne - nevim no...nevim kde je čerpadlo...mě zajímá co udělat...a na co je ta černá krabička vedle škrtící klapky...
Koukni se pořádně jestli nevypadnul někde konektor u motoru když měnili spojku, pokud ne tak sedni do auta zavři se aby tě nic nerušilo z venku a zapni klíček aby se rozsvítily kontrolky, pokud uslyšíš cca 3 vteřinový zavrčení tak řerpadlo maká, pokud ne, tak nejspíš vyměnit, čerpadlo se většinou posere bez varování, odklopíš zadní sedačky i sedáky a je tam víko v místě jako má šáde plovák, odloupneš a tam už je horní víko čerpadla, povolíš černou převlečnou plastovou matici, nadzdvihneš víko tak aby jsi strčil do nádrže ruku a s tím celím tělesem v nádrži otočíš, je to jako na bajonetu, v tu chvíli pujde ven, jo a při víměně čerpadla by měla být plná nádrž nebo alespoň tak aby bylo celý ponořený pod hladinou. a nezapomeň odpojit baterku než tam vlezeš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.5.07, 15:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin 007 píše: Pánové já nevim jesi ta roura se škrtící klapkou je čerapdlo nebo ne - nevim no...nevim kde je čerpadlo...mě zajímá co udělat...a na co je ta černá krabička vedle škrtící klapky...
na to se ani poradit nedá, jestli naleješ benál a chytne, tak to může být třeba špatný klíček, nejde čerpadlo, ucpaný filtr paliva, řídící jednotka, tajný vypínač, příčin je mnoho, bez diagnoatiky bych začal od čerpadla miloš
|
8.5.07, 15:57 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak čerpadlo benal hazi. Tak jsme profoukly benzínovod a vilítla na nás nak bíla voda a po benzínu nesmrděla ??? Tak japak tedkon ???
Jo a kde je filtr paliva ??? Vypadá to že asi bude plnej...jde vyčistit nebo novej ???
Zkusime to ete navrcet ale uvidime no...
|
8.5.07, 16:06 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: Tak čerpadlo benal hazi. Tak jsme profoukly benzínovod a vilítla na nás nak bíla voda a po benzínu nesmrděla ??? Tak japak tedkon ??? Jo a kde je filtr paliva ??? Vypadá to že asi bude plnej...jde vyčistit nebo novej ??? Zkusime to ete navrcet ale uvidime no...
Palivovej jedině měnit, je na stejným místě jako na jinejch feldách, přes zadní nápravu vede trubka výfuku kolem nádrže, u nádrže je kricí plech, sundáš ho a jako by lehce nad nádrží ten filtr dřepí, radost měnit, ale někde jsem to tady už popisoval.
|
8.5.07, 18:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud ti hází benál tak filttr asi měnit nemusíč ucpaný není, a přemýšlej, pokud ti jde jiskra, kdo di dopraví palivo do sacího potrubí, vstřikovací lišta a řídící jednotka, vyhodíš lištu zapojíš a zatoč, pokud nestříká benál hledej dál a napiš miloš
|
8.5.07, 18:40 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Pánové tak to nakonec skončilo u známého v servisu. Problém nebyl ani v tom, že tam nejde benzín ( dodávka směsi makala ) a zapalování šlo taky. No ale na vodu to nejede...skutečně nevim jak to ale v nádrži bylo par litrů vody
Takže to všechno po vyčištění, vysušení a vylití samozřejmě maká dál a jede to normálka...
Děkuji za rady...a zatim zdarec.
|
26.5.07, 13:44 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: Pánové tak to nakonec skončilo u známého v servisu. Problém nebyl ani v tom, že tam nejde benzín ( dodávka směsi makala ) a zapalování šlo taky. No ale na vodu to nejede...skutečně nevim jak to ale v nádrži bylo par litrů vody Takže to všechno po vyčištění, vysušení a vylití samozřejmě maká dál a jede to normálka... Děkuji za rady...a zatim zdarec.
Kdepak jsi tankoval naposledy?
|
26.5.07, 14:31 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
To ségra a prej z kanystru...
Měla tam prý Narural 95 asi 3 měsíce...pak to tam šoupla a ono hups...a nic.
Je možný aby se tam vyloučilo tolik vody ??? Podle mě ne...
|
26.5.07, 14:39 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: To ségra a prej z kanystru...
Měla tam prý Narural 95 asi 3 měsíce...pak to tam šoupla a ono hups...a nic.
Je možný aby se tam vyloučilo tolik vody ??? Podle mě ne...
Záleží jestli si před tím někdo nepletl kanistr s konvičkou a nepoužil ho někde na vodu nebo taky kde se v tom kanistru vzal benzín, jestli na Shellu nebo někde u džízídý
|
26.5.07, 15:03 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
NJN to je fakt...
Tak děkuji...
|
26.5.07, 15:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|