palivové čerpadlo favorit
Autor |
Zpráva |
skodaDrifter
Tydýt
|
Re: palivové čerpadlo favorit
ťažký víkend,,, ospravedlnujem sa favo BMM na felda BMM kôly palubovke niečo vymyslím dakujem velmi pekne
_________________ Nikdy nevrav, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde idiot, ktorý nevie, že to nejde a urobí to!
Škoda 120L,Škoda Favorit Silvet Line
|
4.11.11, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Tak pokud je to fávo BMM a dáváte tam elektriku z feliny BMM, tak je to skoro stejné, až na pár drobností. Ale jak jsem psal, u levé nohy řidiče jsou dva konektory. V jednom z nich by to mělo být.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.11.11, 18:19 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
vačšinu mám už zapojenú ešte predné svetlá a to čerpadlo a bude to
_________________ Nikdy nevrav, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde idiot, ktorý nevie, že to nejde a urobí to!
Škoda 120L,Škoda Favorit Silvet Line
|
4.11.11, 18:22 |
|
|
michalkatka
|
práve Favo a Felda BMM je rozdiel v tom že Felda má poistky aj relé pre motormanagment súčasťou poistkovky, ale Favo to má samostatne pod RJ...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.11.11, 08:35 |
|
|
varok
|
Však já nepsal, že jsou stejné, psal jsem Skoro stejné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.11.11, 17:25 |
|
|
michalkatka
|
myslím že ani skoro, to je práveže veľmi zásadný rozdiel....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.11.11, 18:51 |
|
|
varok
|
Nebudu se z nikým hádat, když tady někdo zase slovíčkaří. Už jsem viděl hodně favoritů, kteří měly palubku z feldy ale klasickou favoriťáckou elektriku. Když je to novější typ od 93 nahoru, tak bych ji nechal původní. U staršího typu do 92 bych ji raději vyměnil za felďáckou.
|
6.11.11, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|