Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 10:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 felicie s klima zarovka 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: felicie s klima zarovka
a zase sem zjistil ze to topeni fouka jen na okna nejde nastavit na nohy a tak zeptam se kdybych chtel vymenit cely to topeni i kdyz je do toho pripojena ta klima slo by to ale to utece ten plyn s klima co?

9.11.11, 11:23
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

zalezi proc to fouka jenom na okno, je to na bovdenech takze asi nekde vyhaknuty

9.11.11, 11:25

no takhle favority a felicie co maji favoritackej motor znam na spamet delal jsem na favorita komplet topeni z feldy ale problem tady je ze tohle ma tu klimu ale zkusim to 100%jask rikas bude to to lanko neotaci se klapka v topeni ale tohle topeni je slozitejsi ale stejne nesviti mi to osvetleni na klimu a recirkulaci a nejde mackat ten cudlik na tu klimu takze cely topeni v haji skoro ale diky moc rady

9.11.11, 11:46

To ze si urval cudlik zrovna moc nesvedci o tom ze to kurenie poznas naspamat...Obrázek

kurenie s klimatizaciou je len upravene klasicke kurenie. Ta vnutorna strana je skoro identicka s klasikou, len ma o jednu klapku viacej.
Takze oprava spociva skutocne len v nacvaknutiu tiahla. Priestoru je tam relativne dost, ked sa demontuje pristrojovka stou ciernou castou palubovky. Dokonca je dost miesta aj na vymenu predneho panelu...

Ale kupit nove auto sa da vzdy, ak je za co.Obrázek

9.11.11, 19:43

ahoj mam takovy problem s vyhrivanim zadniho okna kdyz zapnu vyhrivani na budikach se mi ukaze ze to seplo i relatko funguje teda myslim ale slysim jak sepne a draty jsou taky zapojene na zadnim skle tak nevim?jeste se zeptam kde najdu ridici jednotku centralu na skoda felicii 1.6 i na 1.3 jeden je skaslikem a jedna je s erbegem?a to dulezite koupil jsem novi cidlo ale pri jizde mi ukazuje ze to je studeny uplne ale kdyz stojim na miste tak se rucicka zveda tak jak ma i do pulky a vic pak topeni krasne topi ale pri jizde to zase spadne uplne na dno a ani to moc netopi moc se to spis chladi mohlo by to byt termostatem? moc diky

14.11.11, 01:17

Příspěvek 
Jo, termostat vyměň.

Na zadní sklo vem zkoušečku. Vypoj fastonky co jsou napojené na okně. Na jednom z nich (na pravém) musí být kostra, na levém +12V proti kostře. Samozřejmě nesmíš zapomenout zapnout zapalování a výhřev zadního okna. Pokud tomu tak není, bude chyba někde po cestě. Pokud tam proud je a okno stejně nevyhřívá, budou nejspíš přerušené všechny pruhy výhřevu.

14.11.11, 10:31

dobre zkusim to diky ti moc

14.11.11, 12:10
Ignorant pravidel

nebo prelomene kabely v pruchodce

14.11.11, 19:11

tak jsem to zkousel a do toho proud nejde ale to relatko nejak spatne spina 1 jo a pak za se ne a ty pruchodky tim myslis co?diky

14.11.11, 23:55
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2