Autor |
Zpráva |
bany.xf.cz
|
Matthes píše: Do svislaku jen ten sopel Jinak do cerpadla oranzova A4 - nevadi teplotni rozsah akorat kdyz je stara tak zridne a protejka porad skrz
Jéé, sorry, já myslel jako že do čerpadla začnu dávat oranžovou. Do svisláku nebudu dávat nic. Tvořím tu zmatek.
Jinak dík.
|
29.5.07, 13:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak to jo
A kdyz do svislaku nebudes davat nic, tak se ti za chvili vydrou
Oranzova je dobra volba pro cerpadlo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.5.07, 13:51 |
|
|
bany.xf.cz
|
Matthes píše: Tak to jo A kdyz do svislaku nebudes davat nic, tak se ti za chvili vydrou Oranzova je dobra volba pro cerpadlo
No a když už jsme teda u toho, tak jak často nebo jak se pozná že je potřeba ho namazat?
|
29.5.07, 15:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To cerpadlo si bere mazeliny kolik potrebuje, proste dodrzuj v maznici porad aspon trochu mazeliny
Ikdyz ja treba ji jeden den naplnim a za dva dny je prazdna, ale nikde nic netece, takze ok Ale v druhym aute drzi porad Asi bermudskej trojuhelnik Hlavne ze je mazelina porad vevnitr v cerpadle ...
|
29.5.07, 15:57 |
|
|
Martin
|
Jednou za čas, jak si vzpomeneš. Já to kontroluji asi jednou ročně.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
29.5.07, 15:58 |
|
|
Šemik
|
Já každou výměnu oleje dám jedno víčko plné vazelíny. Sice pak poněkud vylítá ven, ale aspoň se ta náplň pročistí...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.5.07, 08:56 |
|
|
bany.xf.cz
|
Tak vám všem pěkně děkuju.
Dal jsem tam A4 a už to ven nelítá.
A docela to tomu čerpadlu chutná.
|
30.5.07, 20:26 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ze je to sranda co vsetko sa da spravnym osetrenim opravait minuly tyzden mi umrel motorcek ostrekovacov. uz som ho odpisal ze to nema zmysel. ale zo srandy som mu do jedinej dierky co v tom bola nastriekal WD40 a nechal som ho chvilu tocit. do 30 s sa rozbehol a potom akoby vykasliaval a rozbehol sa ako nikdy. nemusim nic kupovat a stacil 40sk sprej
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.5.07, 21:05 |
|
|
michalkatka
|
deekay píše: ze je to sranda co vsetko sa da spravnym osetrenim opravait minuly tyzden mi umrel motorcek ostrekovacov. uz som ho odpisal ze to nema zmysel. ale zo srandy som mu do jedinej dierky co v tom bola nastriekal WD40 a nechal som ho chvilu tocit. do 30 s sa rozbehol a potom akoby vykasliaval a rozbehol sa ako nikdy. nemusim nic kupovat a stacil 40sk sprej
ale na ako dlho?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.5.07, 21:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: deekay píše: ze je to sranda co vsetko sa da spravnym osetrenim opravait minuly tyzden mi umrel motorcek ostrekovacov. uz som ho odpisal ze to nema zmysel. ale zo srandy som mu do jedinej dierky co v tom bola nastriekal WD40 a nechal som ho chvilu tocit. do 30 s sa rozbehol a potom akoby vykasliaval a rozbehol sa ako nikdy. nemusim nic kupovat a stacil 40sk sprej ale na ako dlho?
no to sa uvidi
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.5.07, 21:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
michalkatka píše: deekay píše: ze je to sranda co vsetko sa da spravnym osetrenim opravait minuly tyzden mi umrel motorcek ostrekovacov. uz som ho odpisal ze to nema zmysel. ale zo srandy som mu do jedinej dierky co v tom bola nastriekal WD40 a nechal som ho chvilu tocit. do 30 s sa rozbehol a potom akoby vykasliaval a rozbehol sa ako nikdy. nemusim nic kupovat a stacil 40sk sprej ale na ako dlho?
Podobnym zpusobem sme rozbehli motorek na ostrikovace u dedovyho peugeota zatim beha rok a pul Nesmi moc dlouho stat no
|
30.5.07, 21:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|