|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
felicie mpi prevodovka ze skodovky a motor z mpi
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Re: felicie mpi prevodovka ze skodovky a motor z mpi
pokud je mi znamo tak setrvacnik z felicie ma jine ozubeni nez 742, musi se bud vymenit venec, nebo vhodne zkombinovat komponenty ve starteru.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.11.11, 22:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
goodbie
|
ano věnec se musí dáš ze 120 to je snad ale jasné.
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
28.11.11, 22:36 |
|
|
kwiko
|
netreba na to zabudnut a aj starter by mal byt pre shade. Mpi ani bmm ziadnu rovinu nepotrebuje (palivo je pod tlakom a platia na nom pascalove zakony, a palivova zmes sa do motora nasava, tak gravitaciu nepouziva)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
30.11.11, 22:56 |
|
|
darklord
|
CROWACK píše: pokud je mi znamo tak setrvacnik z felicie ma jine ozubeni nez 742, musi se bud vymenit venec, nebo vhodne zkombinovat komponenty ve starteru. Za toto by si mal mat ban.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
1.12.11, 14:00 |
|
|
CROWACK
|
Tak to mi osvětli
|
1.12.11, 14:03 |
|
|
darklord
|
Veniec zotrvaku z favorita/felicie je v skodovke nepouzitelny. A ked tam das este starter z fav/fel tak to fungovat nikdy nebude. Dovodom je ina osova vzdialenost a velkost zubov oproti skodovke, takze v konecnom dosledku je este nutne prepilovat dieru v prevodovke a prirubu na starteri aby sa tieto dva komponenty priblizili na tolko aby zacali fungovat spolu. Tak to bud napis vsetko, alebo nepis nic lebio potom kadu chvilu niekto zistuje preco mu nestartuje favomotor...
Na toto som alergicky ako Matthes na varenie termostatu v hrnci.
|
1.12.11, 14:05 |
|
|
CROWACK
|
Ale on dává motor MPI do 742 jestli jsi to četl. Takže speciálně pro tebe jsem myslel 742 věnec na MPI setrvačník. Ostatně lepší napsat "tyhle dvě komponenty ti nepůjdou dohromady" než držet hubu a pak se mu smát, že mu to semlelo zuby. Já jsem taky alergickej na spoustu věcí, ale obvykle držím hubu nebo aspoň postuju konstruktivně. Takže pokud můžeš, tak mi ten ban dej, pokud ne, tak napiš, že můj post je špatnej a proč, ale komentářů "za toto ban" se laskavě zdrž, prodloužíš tím život jak mě, tak sobě, dík.
|
1.12.11, 14:18 |
|
|
darklord
|
Musi sa vymenit veniec, inak cesta nejde. Ale kombinovat komponenty v starteri. WTF!?
|
1.12.11, 15:19 |
|
|
Lamač
|
niekde na nete je to popísané,ale neviem to teraz nájsť a tam bol na to postup.Bolo tam niečo o osustružení zubov pôvodného štartéra a nalisovanie/navarenie druhých...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
1.12.11, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|