Autor |
Zpráva |
Martin
|
Speeder píše: Jo to jsem taky jednou nevěděl na co tam jsou, ale už delší dobu to vim. Takový to praskání když s tim točíš, to přeskakuje ta pružina na tom držáku.
Já tam tu pružinu právě nemám a ještě jsem ji neviděl.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
31.5.07, 15:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Tu pružinu mají (měly ) všechny Mka, ale je to jedna z věcí, která nepřežije jízdu terénem - jakmile se někde chytí spoilerem o zem, nebo závěj, větev apod, tak pružina buď rupne, nebo vypadne. Její účel je aretovat držák rezervy v krajních polohách...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:06 |
|
|
ventYl
|
Bukaj píše: Tu pružinu mají (měly :) ) všechny Mka, ale je to jedna z věcí, která nepřežije jízdu terénem - jakmile se někde chytí spoilerem o zem, nebo závěj, větev apod, tak pružina buď rupne, nebo vypadne. Její účel je aretovat držák rezervy v krajních polohách... ;)
hm... pre aretaciu v polohe zavrene je podla mna zbytocna, ved to isti zavreta kapota... :)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:43 |
|
|
Bukaj
|
ventYl píše: Bukaj píše: Tu pružinu mají (měly ) všechny Mka, ale je to jedna z věcí, která nepřežije jízdu terénem - jakmile se někde chytí spoilerem o zem, nebo závěj, větev apod, tak pružina buď rupne, nebo vypadne. Její účel je aretovat držák rezervy v krajních polohách... hm... pre aretaciu v polohe zavrene je podla mna zbytocna, ved to isti zavreta kapota...
To sice ano, ale nedostatečně - páka by mohla dělat bordel (rachtat) o víko zavazadelníku (kapotu) a mohla by jí odírat. Navíc by se v případě, že něco velkého vezu v kufru a ten nejde zavřít (vozil jsem tak nábytek, sporák, pračku...) mohla uvolnit a vypadnout rezeva... Vím, že by se takto jezdit nemělo, ale když musíš, tak musíš
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:51 |
|
|
|