|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
eefendy
|
chyba 17964 - vyřešeno
zdravím poradí mi někdo s problémem ztráty výkonu za jízdy u 1,9 tdi 81 kw. Vag vyhodil chybu 17964 regulace plnícího tlaku - MEZ REGULACE NEDOSAŽENA . Nejde vyrušit ani vypnutím zapalovaní. dík
Zdravím pánové
všem co mi napsali své úvahy o mém problému díky
A rád bych se s Vámi podělil o vyřešení .Jak jsem psal ztratil jsem výkon motoru za jízdy vag vyhodil chybu 17964 - regulace plnícího tlaku - regulace tlaku nedosažena . Jednalo se pouze o vyskočenou podtlakovou hadičku směřující k N75, po nasazení mi opět motor líta ve 103 kW .
Zdravím taky slovácka.milose který mi vlastně neporadil a akorát sýčkoval .
Naposledy upravil eefendy dne 2.6.07, 14:00, celkově upraveno 2
|
29.5.07, 15:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
17964 je chyba turba, nedává plnej tlak.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.5.07, 17:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
řek bych chyba ventilu turba
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.5.07, 18:12 |
|
|
Drak
|
Ventil ti slouží jako redučák, při překročení tlaku snesitelnýho pro motor otevře klapku a upustí zbytek přetlaku do komína, pod tímto číslem VAG kódu je nízký plnící tlak turba, může být jen přidřená klapka a turbo upouští část tlaku do výfuku, nebo je turbo v pr... a netlakuje.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
Naposledy upravil Drak dne 29.5.07, 18:22, celkově upraveno 1
|
29.5.07, 18:20 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: Ventil ti slouží jako redučák, při překročení tlaku snesitelnýho pro motor otevře klapku a upustí zbytek přetlaku do komína, pod tímto číslem VAG kódu je nízký plnící tlak turba.
to jo třeba může bejt furt otevřenej nebo tak
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.5.07, 18:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky tam je regulace vstupního průřezu, příště napiš rok výroby, moje rady, pokud ho vyšroubuješ, tak si užiješ, pak se na to turbo můžeš dívat, pak něco šroubovat čistit a profukovat, pak ho tam namontovat, navagovat, zas to nepojede, a pořád dokola, a až tě to přestane bavit zajdi se zeptat do škodovky co stojí nové turbo tím se dostaneš do reálného stavu s možností zbavit se chyby 17964 miloš
|
29.5.07, 20:23 |
|
|
eefendy
|
Zdravím pánové všem co mi napsali své úvahy o mém problému díky A rád bych se s Vámi podělil o Vyřešení .Jak jsem psal ztratil jsem výkon motoru za jízdy vag vyhodil chybu 17964 - regulace plnícího tlaku - regulace tlaku nedosažena . Jednalo se pouze o vyskočenou podtlakovou hadičku směřující k N75, po nasazení mi opět motor líta ve 103 kW .[/b]
|
2.6.07, 13:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
eefendy píše: Zdravím pánové všem co mi napsali své úvahy o mém problému díky A rád bych se s Vámi podělil o Vyřešení .Jak jsem psal ztratil jsem výkon motoru za jízdy vag vyhodil chybu 17964 - regulace plnícího tlaku - regulace tlaku nedosažena . Jednalo se pouze o vyskočenou podtlakovou hadičku směřující k N75, po nasazení mi opět motor líta ve 103 kW .[/b]
a jak ti ta hadička vypadla, ta je stažena, že ji urveš, nebo urvala, praskla, nebo do toho někdo lezl a špatně přidělal, nebo jsi to tak koupil? je to neobvyklá závada, a po sdělání toho plastového krytu motoru je to hned vidět, určitě máš radost že to nic nestálo, mně teda už na SDi vypadla hadička podtlaku k brzdám, ale vzala si to řidička, která se rozjížděla napětkrát, no děs a po 200 km vypadla a špatně to brzdilo miloš
|
2.6.07, 15:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: chyba 17964 - vyřešeno
eefendy píše: zdravím poradí mi někdo s problémem ztráty výkonu za jízdy u 1,9 tdi 81 kw. Vag vyhodil chybu 17964 regulace plnícího tlaku - MEZ REGULACE NEDOSAŽENA . Nejde vyrušit ani vypnutím zapalovaní. dík
Zdravím pánové
všem co mi napsali své úvahy o mém problému díky A rád bych se s Vámi podělil o vyřešení .Jak jsem psal ztratil jsem výkon motoru za jízdy vag vyhodil chybu 17964 - regulace plnícího tlaku - regulace tlaku nedosažena . Jednalo se pouze o vyskočenou podtlakovou hadičku směřující k N75, po nasazení mi opět motor líta ve 103 kW . Zdravím taky slovácka.milose který mi vlastně neporadil a akorát sýčkoval .
ty si taky sýček a jak jsi tu závadu popsal ztrátu výkonu za jízdy, pokud ten podtlak odpojíš tak ti jde do turba plný průřez vzduchu a při vysokých otáčkách motoru je to jedno , turbo musí jet na plný výkon, při malých otáčkák podtlakovou regulací si řj nastaví nastavitelné lopatky tak, aby ti vzduch vháněly na okraj roztáčených lopatek a tím ženeš turbo v nízkých otáčkách motoru na vyšší otáčky, jestliže turbo nemá potřebný plnící tlak při celém rosahu otáček motoru tak je pravděpodobně v hájí miloš
|
3.6.07, 14:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak jsem to měl dnes taky, prodřená hadička na podtlak k turbu, a závadu hlásilo 00575 regulační odchylka sporadická, podltak tam nebyl žádný a výkon turba v nízkých otáčkách nulový, miloš
|
16.6.07, 11:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|