Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 14:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Montáž LPG - doporučte (Praha) 
Autor Zpráva

Příspěvek Montáž LPG - doporučte (Praha)
Ahoj všichni, tak jsem se nakonec rozhodl mou Feldu (1.3, rok 2001) neprodat a ještě si ji cca 3 roky nechat, tím pádem jdu do LPG. Prosím doporučte mi nějaký servis v Praze pro montáž LPG. Přemýšlel jsem o Auto MT v Radotíně, ale četl jsem na ně stížnosti, tak raděj někoho jiného. S cenou bych se rád vešel tak do 15 tis (+-).

Díky!

30.1.12, 08:49
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Montáž LPG - doporučte (Praha)
:wink: ještě by bylo dobré doplnit informaci jestli to je BMM a nebo Mpi.. To je totiž vcelku zásadní, pokud jde o cenu..Vzhledem k tomu že HL propan v Praze(což je zastoupení přímo výrobce systémů Lovtec) montuje BMM za 14 900 Kč a Mpi za 16 900 Kč, tak pravděpodobně málokterá jiná firma by to nabízela nějak výrazně levněji, než přímo montážní místo výrobce :wink: Co se týče jakou firmu zvolit,(četl jsi nějaké stížnosti na jistou firmu-ale u každé firmy jsou zákaznící nespokojení i spokojení-ono to často závisí na obou stranách do jisté míry) tak bych spíš vsadil na nějakou zavedenou firmu s pevnou pracovní dobou-tam by pak neměl být problém s případným záručním servisem, reklamacemi, s "papírováním" atd., než na tom co za systém a za kolik montuje..jde tedy spíš o to zda je to firma s nějakou tradicí a zkušenostmi. Varuji před "firmami" vzniklými před pár týdny a sídlícími v garáži rodinného domku a mající personál v počtu 1 osoba.. :D Tam by právě mohli takové problémy nastávat.. :wink: Nejlépe kdyby se tady na fóru majitelé LPG aut vyjádřili, jak a kde jsou spokojeni nebo nespokojeni.Já se záměrně vyjadřovat nebudu, já jsem zaměstnanec jedné montážní firmy a svoje auto mám tedy samozřejmně přestavěný "u nás" v práci..A tak záměrně nechci doporučovat "nás", nemám zde zaplacenou inzerci :P :P

1.2.12, 20:46
Mistr mechanik

v roce 2OO1 se na stopro BMM pro náš trh nevyráběli jen MPi

a na montáži podle mě není co sprznit pokud maš a paměti závad O :wink:

Naposledy upravil slovacek.milos dne 1.2.12, 20:50, celkově upraveno 1

1.2.12, 20:48

Omlouvám se za nepozornost- teďmi to docvaklo- felda 1,3 ročník 01(vzácný to exemplář :wink: ) je samozřejmě Mpi. Což tě ale asi zklamu-pravděpodobně ti málokdo přestaví feldu Mpi do 15 000 +- :roll:

1.2.12, 20:49

slovacek.milos píše:
v roce 2OO1 se na stopro BMM pro náš trh nevyráběli jen MPi

Nazdárek Miloši, zrovna se tady stydím :D Tak ono vůbec felicie ročník 2001 je veelmi vzácný exemplář..kdo ví jestli se vůbec nějaké pro náš trh v tom roce vyráběli.Vím jen o nějakých feliciích r. 2001 dodaných Policii, ale mám dojem že pro běžný trh ČR už se přestali dodávat už v roce 2000..Ale to není podstatné pro montáž LPG :wink:

1.2.12, 20:53

Na montáži se toho dá sprznit spousta :D Třeba použitím nekvalitních hadic na vodu, nedotažením šroubení, neustlanou elektroinstalaci která se pak někde prodře nebo propálí o vejfuk, neletovaný elektrický spoje, nedostatečně upevněný komponenty..nedbalý seřízení.. Tam je toho ke zkurvení až až :D :D

1.2.12, 20:57

čadek klidně za 13, ale je z brna... > http://www.autolpg.cz/lpg_cenik.html ... za 15 už máš značkovej elpigaz...

1.2.12, 20:58

CROWACK píše:
čadek klidně za 13, ale je z brna... > http://www.autolpg.cz/lpg_cenik.html ... za 15 už máš značkovej elpigaz...
Co je na polském Elpigazu tak značkového? :wink: Možná to samé co na polských Emer a ty ostatní "no name" značky ani neznám..Víš co, nejde jen o cenu, ale taky o to jestli na to jsou eventuelně kdykoliv skladem díly, a taky právě i o tu kvalitu(i když to zní jako fráze..)ale někdy je právě ten rozdíl v kvalitě levných a nebo dražších dílů docela znát..však to jistě znáš i z autodílů..

1.2.12, 21:05

To není relevantní. Jen jsem chtěl tazateli rozšířit přehled, v jaké cenové hladině se montáže na MPI pohybují...
Jestli mu do toho na 3 roky stačí stag nebo elpigaz, nebo bude investovat větší částku do lovtecu (o kterém se mimochodem zrovna teď někde zde vede debata ohledně volnoběžných otáček a nemožnosti seřízení), je jenom na něm...

1.2.12, 21:17

No tak jistě mu jde o to aby mu to auto jezdilo..a ne aby řešil problémy.. A mohu tě ujistit, že zrovna u felicie nějaké seřízení Lovtecu problémy nedělá :wink: Pokud máš na mysli tu debatu o Lovtecu v Opelu Astra, tak tam se nejedná o nemožnosti seřízení, ale o neznalosti postupu seřízení, tam je v tom Lovtec nevinně :D
Jinak máš naprostou pravdu, že je to jen a jen na tazateli a na tom jaké plány s tím autem do budoucna má. :wink:

1.2.12, 22:08

Zdravím a děkuju za příspěvky. Felda je MPI z posledního půl roku produkce (vyrobilo se tuším něco kolem 40-50 tis. kusů, nevím kolik z toho zůstalo v ČR a kolik šlo ven). Auto mám v plánu provozovat ještě tak 3 roky. Třeba ten HL propan za 17 tis. mi přijde ještě jako přijatelná cena. O Čadkovi z Brna vím, ale přeci jen to mám z ruky (i třeba kvůli pozdějšímu servisu/seřízení).

2.2.12, 07:51

Tak ono po namontovani jede kazdy system(znacka), ale ten Lovtec je, vzhledem k tomu, ze je to od ceskeho vyrobce, nejrozsirenejsi, coz je vyhodne co do site montaznich firem, dostupnosti dilu atd. A precejen i kvalita se mi zda lepsi, nez italske nebo polske vyrobky- jak parametry(zejmena pouzivane elektroniky, tak i nejaka ta zivotnost..Tim ale nechci delat nejakou reklamu.. :D

2.2.12, 10:50
Mistr mechanik

slávku a kde to ten lovtek dělá nekompletuje jenom díly z číny a itálie :?:

2.2.12, 17:21

Milosi delaji to v Ostrave, nektere drobnosti, jako je kabelaz nebo cidla atd. tak to je polske, nadrze ktere maji jejich znacku HL jsou taky polske, multiventily jsou italske.Ale reduktory, vstrikovace, elektroventily-to tvrdej ze vyrabej sami.. ;)

3.2.12, 17:35

Tak asi asi to nechám přestavět na Harfě, mám to blízko. Nabízí tam na Feldu mpi buď Tomasetto nebo BRC. Co mám vzít?

13.2.12, 08:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další