Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Bixenony 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Bixenony
euromen píše:
Waclav píše:
euromen píše:
Waclav píše:
Zdravím :-)
Mám tedkon možnost koupit bixenony komplet za 4300,- jsou nový z nějaký automobilky ;-)
Je to dobrá cena? Chci je dát do feldy :twisted:

i s trafem? a komplet kabeláží (ne uštípaný)

JJ celej komlet

to zas tak zlý neni...výbojky... trafo a ten sráč na překlopení světla...
ALE myslim si že je to hloupost to dávat do parabol kteý NEJSOU VŮBEC na xenony dělaný pochybuju žě se ti podaří implementovat tam nějakou čočku a clonku...spíš si kup lepší žárovky s vyšší svítivostí a vyčisti si paraboly...vim že xenony by byla machrovina..ale kamion co rozsvítí VŠECHNY světla protože ho oslníš už neni dobrý...

Mě nejde o to, že je to machrovina, ale o fakt, že je to bezpečnější, všechno rozeznáváš o hodně dřív...
Když je dobře seřídím, myslím, že by problém neměl být... I při tý zástavbě tam zůstanou ty seřizovací kolečka, no a když budou flojdi hodně buzerovat tak je vyndám a prodám no :roll:

9.6.07, 10:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jestli ti můžu poradit, tak věř tomu, že mnohem bezpečnější bude, když umyješ sklo světla (i zevnitř), parabolu a dáš tam Osram Silverstar nebo podobnou. Můžu ti říct, že je velmi nepříjemné, když proti tobě vyjede někdo s takovýmito světly a napere ti to do očí. To bych potom vraždil, nechápu, jak to mohli vůbec povolit. Až tohle někomu uděláš, tak protijedoucí řidič oslepne a natlačí se na tebe a budete v sobě. To mi nepřijde moc bezpečný. Navíc pokud si je dáš do felicie, tak to bije jako pěst na oko a nevěř tomu, že to budou policajti přehlížet. Jelikož se musí svítit pořád, tak si toho všimnou hned při první kontrole a nevím, jak se budeš tvářit, až ti řeknou, že s tímto autem prostě dál nepojedeš a budeš se muset nechat odtáhnout. Dobře si promysli případné důsledky. Pokud je tam přece jen dáš, tak jen doufám, že tě nikdy na silnici nepotkám.

9.6.07, 10:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
dobře hoši, asi dám na vaše rady. Rozmýšlel sem se jestli bixenony nebo kola, tak mi alespon poradte, mám možnost koupit tyhle kola, jsou 4 měsíce starý, bez škrábanců, 4x100 na feldu, pneu 185/60/14 ale asi jen 3mm vzorku za 4000,- + si pro ně musím dojet do Brna, což je tak 400km tam i zpět takže s LPG asi 800kč, celý mě teda vyjdou na 4800,- co vy na to? dobrá cena? :roll:

9.6.07, 12:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Obrázek

9.6.07, 12:29
Profil ICQ

Příspěvek 
no možná bych je zkusil před koupí převážit, jestli nejsou ťuklý...jinak cena nevim, nevaznam se v tom...

9.6.07, 12:45
Hluchoň

Příspěvek 
za ty prachy jedině v bezvadným stavu bez škrábanců a chodníkových odřenin, a když z toho sundá ty gumy, bude to taky lepší, se 3mm jsou dobrý akorát na spálení, ale jezdit sa na tom nedá, akorát budeš zbytečně platit za zouvání. Ale design těch kol je super, moc bych neváhal, asi budou rychle pryč.

9.6.07, 16:21
Profil ICQ

Příspěvek 
Cena mi pripada dobra za bezchybne kolesa. A urcite je to rozumnejsia investicia ako nelegalne svetla. Skontroluj si ci su naozaj na feliciu. Mozno by stalo za to trocha vyjednavat o cene :-). Len tak z principu.

9.6.07, 16:23
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2