mam felicii 1,3MPi,r.v. 1999 a nefunguje mi teploměr na přístrojovce.Vyměnil jsem čidlo teploty,dal jsem jinou přístrojovku,kable jsou změřeny a jsou o.k.,auto topí,po jízdě je malý i velký okruh teplý.Ovšem ručička na budíku se ani nehne.Nevíte někdo co by s tím mohlo být?
11.3.12, 18:25
Reklama
Reklama
varok
Re: problém s teploměrem
Je dobrá kostra na čidlu, u budíku?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
11.3.12, 19:55
Lamač
Iná možnosť neni,iba čidlo,budik,kostra alebo káble.
Ak je blba kostra teplomer by mu veletel do hora, na pristrojovke je po rozobratí na plošáku kde je teplomer taká matka, skús ju dotiahnuť, možno je povolená mám dva teplomery, oba funkčné. doma dve pristrojovky z 1,6 a 1,3 s otáčkomermi rozobraté
11.3.12, 22:58
Alda44
Kostra je dobrá,měřil mi to autoelektrikář.Všechny budíky fungují,jen ten teploměr nejde.Čidlo,kable i budík teploměru jsou o.k.,všechno je přeměřené.Nemůže to být v nějakém tištěném spoji co je na přístrojovce a patří k teploměru?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků