Motorizace Octavia I GENERACE FL:? Spěchá!!!
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Motorizace Octavia I GENERACE FL:? Spěchá!!!
osobně bych do toho nešel
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.3.12, 11:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Ja by som to videl ako Šemík, najdôležitejší bod je to, či je auto ozaj zachovalé a má poctivé km. Btw, a bolo garážované? Ale mne by chýbala klíma...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.3.12, 13:37 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
no hlavně když koukneš na trh tak cena za poškozené auto není extra http://www.sauto.cz/osobni/hledani#_sor ... &condition[]=4&condition[]=2&condition[]=1&category=1&powerMax=80&powerMin=70&volume=0&airconditionLevel=0&aircondition=0&airbag=0&gearbox=0&door=0&color=0&state=0&gas=0&district=0®ion=0&age=-1&vendor=0&subCategory=1&fuel=1&tachometrMax=0&yearMax=2002&yearMin=2002&priceMax=0&priceMin=0&manufacturer=93&model=705 je to jen 2002 lift béno 70-80kw, bez ohledu na výbavu
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
29.3.12, 13:58 |
|
|
Ondras83
|
jestli to nema vybavu, nesel bych do toho...sice se ti nic nerozbije, ale zase to uz neprodas...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.3.12, 14:30 |
|
|
Švéd
|
Klimu to nemá a mě to nějak osobně nevadí, ba naopak. Není to nějak extra poškozené, ale je tam investice kolem +/- 5.000,-Kč. Já teda nevím, ale co jsem zatímčetl, tak ty motory 75 kW jsou docela dobrý. Dnes jsem v tom docela ležel a i novinářské testy ho docela vychvalují z pohledu dlouhodobých testů....tak nevím, vidím to spíš tak, že když to nemá extra výbavu, tak by se tam nemělo co moc pos*rat, ale je to laický pohled.
Garážováno? Nevím, nemám informaci, jak s tím majitel zacházel, ale v servisce i dle záznamů Škodovky jezdilo do aut. servisu po +/- 15.000km.
D.
PS: Kua, zítra ráno to mám řešit a ještě nemám úplně jasno.
_________________ Škoda Fabia 1.4 MPi, 50 kW, 2002
|
29.3.12, 18:37 |
|
|
ferrari
|
Nuž, nie je to jednoduché, ty musíš vedieť. Podľa mňa je to Ok motor, a ak má 150 000 km, tak bude dobre...že je tam škrabanec? neva, kozmetická vada, nekupuješ nové auto, ni eje to to najdôležitejšie...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.3.12, 18:59 |
|
|
Švéd
|
No, to je fakt, tu kosmetiku ani moc neřeším. Ale spíš mi jde o ten motor.
D.
|
29.3.12, 20:12 |
|
|
Šemik
|
Je to jak rikas, kdyz to tam neni, nemuze se to vys*at. A pokud Ti to chybet nebude, neni zadny duvod to tam mit. Kosmetiku bych nejak moc neresil, prinejmensim ne ze zacatku - takovyhle auto jiste nikdy nebude mit roli lestenky. Nehavarovano je plus, po oprave to nikdy neni jako z vyroby. Tu ujede svar, tu se to neosetri lakem...
Ja na tuhle 1.6 slysel jen chvalu, kdysi jsem o ni taky uvazoval, nebal bych se ji. Druha vec, je to relativne rozsireny motor - dily jsou dostupne a kdyz se podivas treba na spotreby.cz jsou tam docela prijemne hodnoty.
Podle me Ti to sluzbu udela za rozumne naklady, absence klimy je sice pri naslednem prodeji dost nevyhoda, avsak otazkou je, jak dlouho ji chces mit..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.3.12, 21:08 |
|
|
Švéd
|
Šémo v tomhle se s Tebou naprosto ztotožňuji. Zkrátka z klimy jsem akorát věčně nemocnej, hlavně v létě, takže jsem rád, že ji tam nemám. A další kraviny ve výbavě neřeším. Je to hold jen Ambientka. Nicméně včera jsem si ji přivezl domů, bylo hnusný počasí, takže už je špinavá, ale po umytí vypadala docela hezky. První postřehy. Jel jsem s ní cca 80 km - spotřeba s lehkou nohou po příjezdu do Prahy byla dle PC 6.3 l/100km!!! Z toho jsem byl v šoku v příjemném šoku. Ale mám teda dvě velké výhrady: 1) hrozně tenký věnec volantu na to si nějak nemůžu zvyknout... 2) tragický výhled vzad z auta, hlavně při parkování, není tam jic vidět Ale jinak vesměs spokojenost(klepu na zuby ), je to větší než Fábka a hlavně má obrovskej kufr, ten je prostě pecka. D.
|
31.3.12, 13:27 |
|
|
CrazyMan
|
výhled vzad jsem řešil křídlem na které vidím
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
31.3.12, 14:37 |
|
|
big.jedla
|
Tenký věnec se dá krásně vyřešit potahem Mario Cavallo Mám ve feldě už nějaký ten pátek a špica http://www.google.cz/search?q=mario+cav ... 80&bih=894
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
31.3.12, 17:36 |
|
|
Ondras83
|
hod nejaky fotky do garaze, jsem docela vzedavej jinak k motoru: menit na tom svicky, to je fakt porod, docela odchazej lambda sondy (tahat tu prvni, to je taky hruza) a dost zerou olej, ale to je kus od kusu...s rozvodama doporucuju menit vodni pumpu - na tehlech motorech, kdyz se nevymeni, tak praska vrtule a pak je problem a mas tam elektrickej termostat a s tim jsou taky docela problemy, ale zas, kdyz to funguje, je to celkem inteligentni vec pekne se ohrejva motor a rychle to topi, takze to pak moc nechlasta...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.4.12, 10:30 |
|
|
Švéd
|
Jedla: ten věnec je fakt super - ale já jsem technicky a manuálně hrozně levej, jak je to s instalací na volant? Na těch obrázcích je to docela úhledně obšito.
Ondra: hele mám teď hodně práce, ale až ji umyju, trochu přeleštím, tak sem fotky šoupnu...
Díky, David
|
1.4.12, 11:00 |
|
|
big.jedla
|
No dostaneš kožený potah a tu "šňurku" Ta kuže se na pár hodin hodí do vody na močit pak se natáhne na volant a postupně provlíkáš šňurku a utahuješ... kdyžtak můžu potom hodit foto jak to vypadá na feldě ale i doma se to dá fakt pěkně udělat a aspoň pro mě je hrubší věnec při řízení příjemnější.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
1.4.12, 12:08 |
|
|
Švéd
|
Jedla: Aha, takže mmontáž/instalace je poměrně jednoduchá. Jak se ta šňůrka provlíká bez jehly? Jde to v pohodě?
All: Ještě jsem chtěl poprosit, jestli nevíte, kde se dá stáhnout manuál/návod k obsluze na Octavii I v PDFku? Na stránkách škodovky je jen II. generace.
Díkes
|
1.4.12, 12:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|