Re: Milošův servisní koutek - záhady X
snad to nebude nikomu vadit ale napíšu sem také jednu záhadu ...
favo 1.3 bmm
dnes jsem jel autem po delší době, při startovaní moc nechtělo chytnout cca 5 vteřin točení a nic pak na podruhý na drc
jel jsem, auto jelo pěkně, jedu do kopečka najednou přestalo táhnout aha no asi došel plyn, přepnu na benzín to samy dojel jsem do 3/4 kopce a pokoušel jsem se nastartovat nic, žádná odezva
tak jsem vyměnil uhlík, palec a haluv snímač pořád nic no až jsem si skoro vyštavil baterku tak jsem musel zavolat dom at mě někdo odtáhne
v pulce cesty mě přestali blikat blinkry (naštěstí to bylo asi jen 7 km od domova
)
dojel jsem dom a začal jsem laborovat, pichl jsem auto na nabíječku
vydělal jsem svíčky - byli vypáleny ale né černy tak jsem je očistil a zkusil jsem z pomocníkem at protočí motor nic - nehážou jiskru
tak jsem odpojil kabel od rozdělovače a zas nic žádná jiskra
dal jsem jinou RJ beze změny
naštěstí jsem měl někde starou indukční cívku až jsem jí našel a chystal jsem se na výměnu tak jsem zjistil čím to je
minimálně 20 min po této události se na té indukční cívce nedalo udržet ruka vyměnil jsem jí mezi tím se baterka jakš takš oživila zkuslil jsem nastartovat a na drc
přitom ta indukční cívka byla koupená tak před 2 roky a byla nová a to žádní čína @-do 15 000 km také se vám to už někdy stalo že odešla indukční cívka v záběru ?
sry za slohovou práci
(možná sem tam z hrubkou)