|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
Autor |
Zpráva |
jenikk
|
Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
Nádrž benzínu tankuju vždy do plna i při provozu na plyn, LPG tankuju vždy dřív, než mi dojde, takže se mi daří přesně měřit spotřebu benzínu vzniklou čistě z jízd před ohřátím a přepnutím na plyn...
auto: Škoda Felicia 1.3 MPI systém: klasický BRC spotřeba benzínu: 1,25 L / 100 km (benzín dotankovávám do nádrže cca po 1.000 km), přijde mi to dost (takhle platím jen v benzínu 0,4 Kč / km) ale pořád se to vyplatí, jen ta návratnost přestavby se tím celkem prodlužuje.
Jasně, hodně záleží na počtu studených startů, jezdím dvakrát denně 10 km a za víkend dvakrát 170 km, plus sem tam nějaký pošusty (nákup...).
Jak jste na tom vy?
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
11.4.12, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
nevim, jednou za 3 mesice tam svrknu za 200 kc at mi nesviti hladove oko a neresim to, stejne ten benzin degraduje tak proc ho vozit v nadrzi zbytecne moc a me se LPG zapina hned pri zvyseni otacek
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
11.4.12, 10:49 |
|
|
jenikk
|
Tak to máš dobrý, já projedu cca 600 - 700 korun měsíčně jen v benzínu, přepíná se mi to až po 3 km.
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
11.4.12, 13:14 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
v létě čistě lpg v zimě jak píše 21lucas
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.4.12, 17:23 |
|
|
roman_an1
|
přes jaro, léto, podzim pouze LPG, a přes zimu se mi to přepíná podle otáček, ale tak to dělám když je to pouze první start za den..jinak další starty ikdyž jedu třeba až za 8 hodin..tak to startuju na LPG..teda pokud není zrovna -20 to to startuju taky na banzín
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
Naposledy upravil roman_an1 dne 17.4.12, 07:51, celkově upraveno 1
|
17.4.12, 07:37 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja jezdim na LPG i v zime, pokud neni min nez -5, to pak spis nejezdim vubec.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.4.12, 07:48 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja jezdim na benzin pro radost proste kdyz se mi chce tak jedu par km na benzin, ponejvic treba do kopce kdy se motor drzi kolem tech 5000ot, at se karbec promaze a vetsinou na konci jizdy prepnu taky na benzin, aby karbec nestal nasucho beru za 200 na mesic, , zajimavy je, ze pred 5 rokama toho bylo 8litru a ted tak tak 5
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.4.12, 20:16 |
|
|
Marousek
|
Je fakt že by se mělo čas od času auto protáhnout na beňo ne?
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
19.4.12, 13:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|