|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
Autor |
Zpráva |
jenikk
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
Nádrž benzínu tankuju vždy do plna i při provozu na plyn, LPG tankuju vždy dřív, než mi dojde, takže se mi daří přesně měřit spotřebu benzínu vzniklou čistě z jízd před ohřátím a přepnutím na plyn...
auto: Škoda Felicia 1.3 MPI systém: klasický BRC spotřeba benzínu: 1,25 L / 100 km (benzín dotankovávám do nádrže cca po 1.000 km), přijde mi to dost (takhle platím jen v benzínu 0,4 Kč / km) ale pořád se to vyplatí, jen ta návratnost přestavby se tím celkem prodlužuje.
Jasně, hodně záleží na počtu studených startů, jezdím dvakrát denně 10 km a za víkend dvakrát 170 km, plus sem tam nějaký pošusty (nákup...).
Jak jste na tom vy?
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
11.4.12, 09:59 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
nevim, jednou za 3 mesice tam svrknu za 200 kc at mi nesviti hladove oko a neresim to, stejne ten benzin degraduje tak proc ho vozit v nadrzi zbytecne moc ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) a me se LPG zapina hned pri zvyseni otacek
_________________ otec: Fobia Sedan HTP ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
11.4.12, 10:49 |
|
jenikk
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Měříte spotřebu benzínu při provozu na plyn?
Tak to máš dobrý, já projedu cca 600 - 700 korun měsíčně jen v benzínu, přepíná se mi to až po 3 km.
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
11.4.12, 13:14 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
v létě čistě lpg v zimě jak píše 21lucas
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.4.12, 17:23 |
|
roman_an1
|
přes jaro, léto, podzim pouze LPG, a přes zimu se mi to přepíná podle otáček, ale tak to dělám když je to pouze první start za den..jinak další starty ikdyž jedu třeba až za 8 hodin..tak to startuju na LPG..teda pokud není zrovna -20 to to startuju taky na banzín
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
Naposledy upravil roman_an1 dne 17.4.12, 07:51, celkově upraveno 1
|
17.4.12, 07:37 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja jezdim na LPG i v zime, pokud neni min nez -5, to pak spis nejezdim vubec.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.4.12, 07:48 |
|
Kachnis
Moderátor
|
ja jezdim na benzin pro radost ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) proste kdyz se mi chce tak jedu par km na benzin, ponejvic treba do kopce kdy se motor drzi kolem tech 5000ot, at se karbec promaze a vetsinou na konci jizdy prepnu taky na benzin, aby karbec nestal nasucho beru za 200 na mesic, , zajimavy je, ze pred 5 rokama toho bylo 8litru a ted tak tak 5 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.4.12, 20:16 |
|
Marousek
|
Je fakt že by se mělo čas od času auto protáhnout na beňo ne?
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
19.4.12, 13:20 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|