Autor |
Zpráva |
saliman
|
Re: felda ma problemy s vykonem
jeste sem se chtel zeptat,jestli lambda musi chodit vylozene jen mezi 0.97-1.03?nekdy to chodi i mimo tohle rozhrani kdyz akceleruju,ale pres emise mi to normal proslo
|
5.6.12, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
big.jedla
|
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
6.6.12, 19:44 |
|
|
saliman
|
me se ve vagu neukazuje napeti na lambde
|
7.6.12, 19:19 |
|
|
aeronaut7111
|
tož možná je to rada nanic, ale nemohou to být vytahaný rozvody ? mě to dělalo na bmku ale až po 200t... teď na Mpi mám 220t a drží bez výměny
|
7.6.12, 20:55 |
|
|
Peter50kw
|
Rozvody u tych motorov nemaju vplyv na vykon. Ak je to 40 kw jednobod, tak by som povedal, ze by bol zazrak keby to nad 100 malo nejaky vyrazny zatah. A u kazdeho auta vykon klesa tak ako si nanho majitel zvyka. Auto kupene ako trhac asfaltu sa postupne meni na lemru.
|
8.6.12, 12:05 |
|
|
big.jedla
|
vytahané rozvody by vliv mít mohly ne ??? vždyť se mění časování ventilů a když to bude už výrazně mimo...??? o zvykaní si mi povídej oproti 125L mi felina připadalo úplně super... dobrý zátah odspoda, dobrá akcelerace i na pětku... no a pěti letech to je strašný lenochod / připadá mi že ten pedál prošlápnu podlahou a ono to pořád nejede a nejede... ještě horší to je když střídáš auta... tu a tam se projedu služební octavií 1.6/75kW... pak jedu domu svojim a ono to nezatačí, nebrzdí, nezrychluje, všechno tluče... prostě během chvilky se z relativně dobré feliny stane total vrak, a to 75kW v octavii taky není bůhví co (ovšem zcela jiný průběh výkonu a úplně jiné chování nad 100km/h). Pak si ujedeš 20km svojím a ono se to zase nějak samo opraví a je to normal felina
Naposledy upravil big.jedla dne 8.6.12, 19:24, celkově upraveno 1
|
8.6.12, 19:21 |
|
|
lukyn06
|
mě se taky nekdy stane , že proste že moje felda leti jak raketa ale zase nekdy se mi zda že proste je lina slapu na plyn jak chci ale proste nic moc nevim čim to muže bejt ..
|
8.6.12, 19:23 |
|
|
Peter50kw
|
Nato aby sa vyznamne zmenilo casovanie by si musel mat rozvody vytahane ovela viac nez je to v praxi mozne. Rozvody by museli vylozene zvonit o kryt. Vzdy po vymene rozvodov sa motor stisi, ale narast vykonu sa nepozoruje.
|
9.6.12, 07:09 |
|
|
saliman
|
taky vam jde ztezka pridavat plyn?kdyz jedu treba na 5tku 90km/h a snazim se dat plyn na podlahu,tak to jde pekne stezka,ale normalne kdyz je motor vypnuty,tak pedal jde seslapnout normalne.......jak to mate vy?
|
25.6.12, 20:10 |
|
|
Ondras83
|
saliman píše: felda ma problemy s vykonem jj, uz od vyroby
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.6.12, 23:00 |
|
|
big.jedla
|
felda má problémy s více věcmi ale co bysme chěli je to levné auto své doby... asi jako by se někdo ptal dneska proč jeho levné HTP má malý výkon (možná i menší než ta 16ti letá felina) Jinak plyn mi jde přidávat pořád stejně. Jen na pětku má přidávat plyn asi stejný vliv jako s tím vypnutým motorem Ne to zas kecám nějaké trošku zrychlení tam je... ale trojka je trojka
|
28.6.12, 18:45 |
|
|
saliman
|
jo,to je jasny,me prave jde akorat strasne ztezka,nevim proc,ale ve vagu se klapla otevira normalne,takze by to melo byt ok
|
28.6.12, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|