čau lidy moje felda se stala terčem útoku zloděju nemáte někdo schema jakmá bejt zapojená spinací skřinka? jelikož mi vše vytrhali a nevím kterej kabel kam patří jedné se o model škoda felicia 1.6mpi rok výroby 1997 díky za jakekoliv info
6.7.12, 07:39
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: schema spinaci skřinky škoda felicia
a co nejdriv hledat ??
spinacka se tu resila snad 14 dni zpatky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
6.7.12, 09:53
varok
Jde to i trošku vyhledat přímo v autě. Když je člověk šikovný a trošku rozumí elektrice, tak to najde. Ze zadní strany spínačky jsou čísla. Nejdříve by jste měl napsat alespoň jaké dráty vám trčí, myslím barvu a tloušťku. Stačí jestli tenký nebo hrubý. Hrubý červený jde myslím na 30ku. Hrubší černý je myslím na 15ku a zbytek si už nepamatuji. Nedávno jsem děnovou elektriku ve feldě 95, ale mělo by to být stejné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
6.7.12, 19:51
slovacek.milos
Mistr mechanik
no a pak připojuješ volné dráty na třicítku až zabere starter to je zas na 5O tuším žlutý
zbytek už někam zastrkej pokud se bude z drátů kouřit máš to blbě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků