tenhle dezén má technologii green diamond, to znamená super trakce na ledu i sněhu. Prakticky byla 742 s těmahle gumama nepřekonatelná, tam kde projeli myslivci s nivou tam jsem projel taky. V lese s napadanýma 20cm sněhu to bylo schopný furt jet a brzdit závěj nezávěj a hrnulo to před sebou kupu sněhu, neexistovalo místo kam bych nevyjel. Jenom trochu vyšší hlučnost a spotřeba, mají dost nahusto lamely-záleží, kde s tím hodláš jezdit a s jakým autem...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
28.9.12, 23:42
Milan Koukal
Re: Protektory pneu Vranik
Já osobně s Vraníky mám zatím jen špatné zkušenosti buď upadl dezén nebo se udělala boule. ale pokud s tím budeš jezdit jen někde po vesnici tak ti to bude stačit.Určitě bych to na vyšší rychlosti nedoporučoval a jelikož obsahují moc siliky a mají hodně lamel mizí před očima.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
29.9.12, 08:44
lukyno
chci je na felicii,bydlim na vysocine a u nas byva snehu dost,80% jezdeni po meste a okolí,vyšši hlucnost me nevadi,velke rychlosti taky neplanuju myslim ze budou stacit
29.9.12, 11:42
Milan Koukal
jo to by stačit měli na to tvoje ježdění
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků