Felicia a vstřikovače z octavia 1.8
Autor |
Zpráva |
josef.ledr
|
Felicia a vstřikovače z octavia 1.8
Pánové co myslíte bude mít nějakej výkonovej vliv výmena stávajících vstřikovačů na felicii 1.3mpi za vstřikovače jiné (např octávia 1. . Kámoš to dělal na hondě že tam dal vstřiky z jinej hondy s většim obsahem a bylo to fakt znát. Co vy na to??
|
17.10.12, 08:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: Felicia a vstřikovače z octavia 1.8
odporucam rozchlastat. ak sa vmestia a RJ ich bude schopna uriadit (1.8 tusim nie je simos, ale motronic), bude potrebne menit palivove mapy, pretoze casy nebudu sediet s prietokom a bude sa to vo vacsine rezimov uchlastavat.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.10.12, 09:09 |
|
|
josef.ledr
|
Aha a co z octávie 1.6 tam je tušim simons. Jde mi o to jak tomuto stoji přidat pár koníků. Motor mam po kompletní generálce (př: nové originální vložky, písty, kroužky, všechny ložiska přebroušená a vyvážená klika, GO hlava atd.) Jinak hlavu mam sníženou o 0,6mm a samo domo zvětšené a leštěné kanály. Ted bych chtěl vyleštit sání pod klapkou a slícovat sání a výfuk. motor jde pěkně není nutno podřazovat jako dříve ale pořád bych chtěl nějakej ten koník navíc. Vačku a chip mi ten mechanik co mi dělal go nedoporučuje prý že chip je k ničemu a nedrží to volnoběh a vačky po r.v.98 jsou prej dost dobrý. Ale já stále uvažuji nad vačkou buď 265/258 nebo 265/265 ostřejší asi ne jelikož s tim jezdím do práce a nechti z toho mít motorovou pilu a chip jsem uvažoval od firmy cimbu. Co takhle dát tam palivový ventil o vetším propustném tlaku?? Upravy typu Tuning filtr a sportovní výfuk zatím neřeším, myslím že valný vliv na výkon nemají. Přijímám jakékoliv návrhy a předem děkuji. (jen pro ujasnění GO motoru dělal pan Durchánek který to dělá už spoustu let takže je to kvalitka ).
|
17.10.12, 10:28 |
|
|
darklord
|
Neuvazuj o cimbu ale daj to do motor excelu. Sada vacka + cip a budes spokojny. Teda nebudes, felda nikdy nejak zasadne dobre nepojde.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
17.10.12, 10:36 |
|
|
jenikk
|
Ona by asi felda pěkně jela, ale za peníze, za který by se dalo pořídit jiný auto, který ještě líp pojede, nebude hnít, atd. atd...
_________________ Getz 1.1i (2007), Felicia 1.3 MPI 50kW (2001), LPG
|
17.10.12, 10:41 |
|
|
škodovka
karosář
|
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
17.10.12, 10:47 |
|
|
josef.ledr
|
Abych osvětlil svoje umysly rozhodně nemám v plánu dělal z feldy raketu . Koupil jsem ji před dvěma roky dovoz z německa absolutní vonavka (jako z továrny). Je to 1.3 s posilovačem. Spolehlivost, dostupnost dílu, spotřeba, výbava a stav (dnes už také víše invstic které jsem nacpal do feldy) mi řiká že ji prodávat nechci a nebudu jsem s ni spkojenej. Pořizovací cena byla tehdy 46tis. nyní GO motoru+výměna všech gumovejch dílů na podvozku+ komplet nový brzdy 25tis. + spousta vlastniích uprav (střešní okno, muzika cca15tis. atd....) tohle auto je prakticky neprodejný jelikož nikdy se mi investice nevrátí. Jezdíme s kamošema co maj felicie, favority a škudky na srazy na želiv a doksy a tak bych prostě chtěl aby to jelo jenom o malinko líp než Felicie . Jinak podvozek je opravdu problém kterej jsem začal řešit přidáním zadního stabilizátoru (prední tam již byl) a uvidíme co bu-de dál. Myslím že kdybych to všechno spasoval , slícoval a vyleštil jak píšu víše a nechal udělat chip tak že budu spokojenej ale ptám se kdo má jaký skušenosti a rady. Laborace se vstřikama mě napadlo po radě od jednoho kámoše. Výkon mu šel opravdu nahoru mužu potvrdit a spotřeba prý stejná.
|
17.10.12, 11:16 |
|
|
josef.ledr
|
|
17.10.12, 11:26 |
|
|
darklord
|
motor excel
|
17.10.12, 11:26 |
|
|
josef.ledr
|
S chipem namám žádné skušenosti ale zajímalo by mě proč motorexel a ne cimbu??
|
17.10.12, 11:28 |
|
|
darklord
|
Pretoze cimbu ti max prida benzin a predstih v jednotke. http://www.motor-excel.cz/fel_13mpi.htm
|
17.10.12, 11:30 |
|
|
josef.ledr
|
OK ale ta cena už se mi nechtěj dávat takový sumy a dělá me i chip?? jako bez vačky.
|
17.10.12, 11:32 |
|
|
darklord
|
Zavolaj, uvidis. Ceny tam myslim nie su uz hodne dlho aktualne.
|
17.10.12, 11:33 |
|
|
CROWACK
|
Já myslím, že po tom co jsi do toho vrazil takový prachy si to auto M-E zaslouží. Rozhodně bych šel i do vačky, chip jako takovej sám o sobě u atmosféry moc neřeší - ten je třeba hlavně v důsledku těch ostatních změn, jako je třeba vejfuk, sání a vačice...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.10.12, 15:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
darklord píše: motor excel nechcu ti do toho kecat ale pokud je motor v dobré kondici cimbu ho oživí, nedávno jsem měl excel no žádný zázrak jelo to lépe, mám formana excel a taky nic moc, ale třeba to posuzuji blbě nikdy jsem to neměl pře a po upravě tak ty motory mohou mít i jiné závady že nejedou
|
17.10.12, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|