Autor |
Zpráva |
hurtucik
|
Otazka ohladom LPG FAVORIT 93
Zdravim mam taku otazku . Ked jazdite na PLYN a vam dojde plyn a prepnete na benzin tak vam hned ide auto uz na benzine?? alebo musite zastavit a startovat pokial si AC pumpa nenatiahne? ,,A mate suchy palivovy filter ? Lebo ja musim startovat a dlho tocit...Ide mi oto ze ako to pojde cez zimu?, ked bude treba nastartovat na benzin vo velkych mrazoch. Dakujem za vase odpovede
|
22.10.12, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Otazka ohladom LPG FAVORIT 93
pokud mas karburator, tak by mel byt lpg system takovej, ze nez se prepne ciste na benzin, tak ma moznost chvili jet "na oboje" aby se docerpal benzin. Stejne tak kdyz prepina z benzinu na plyn, tak musi umoznit chvili jet "na nic" aby se vyjela plovakova komora karburatoru, nez se tam pusti plyn. Pokud mas vstrikovani, prepina se to okamzite. Jinak pokud to zdechnes na plyn a budes chtit nastartovat na benzin, budes v prdeli. Tot udel karburatoru a podtlakovyho lpg - pred prijezdem do cile prepnout na benzin aby se zaplnila plovakovka... Nebo si kup AC ze 120 na vrakecu, ta ma jeste packu a muzes si nacupovat rucne pred startem, abys netocil motorem pul hodiny.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.10.12, 20:22 |
|
|
hurtucik
|
Vstrekovanie nemam .Mam Karburator..No ked idem na plyn a ho vypnem do NULOVEJ polohy auto do 2s sdochne.Prepnem na benzin startujem na prazdno tocim tocim tocim az pokial nenatiahne AC pumpa benzin . AKo je to mozne ze neni benzin vo fitlry ked elekto magnet je az za AC pumpou?
|
22.10.12, 20:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ve filtru je, ale karbec je suchej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.10.12, 20:54 |
|
|
CROWACK
|
tak zkus prepnout z lpg rovnou na ba ne? A dojet chvilu setrvacnosti bez plynu nez si ac nasaje a chytne to na benzin... bohajeho to je tak slozitej system?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.10.12, 21:09 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
presne jak pise CROWACK pri prepinani z LPG na BA prepinat okamzite pri prepinani z BA na LPG nejdriv do mezipolohy dokud auto nezacne chcipat (vyjelo se palivo v plovakove komore) a pote prepinat na LPG
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
23.10.12, 13:25 |
|
|
hurtucik
|
No dneska som skusal siel som dole kopcom pepol z LPG na Benzin ale auto neslo na benzin zdochlo.
|
24.10.12, 17:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Hele a nezapomnel jsi mit zarazenej kvalt?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.10.12, 20:03 |
|
|
hurtucik
|
Prave ze nezabudol preto som to skusal dole kopcom a 2 zaradena a nic nechytil na Benzine...nemoze byt upchata AC pumpa ? a tym padom slabo taha benzin ? alebo jej to dlhsie trva?
|
25.10.12, 17:52 |
|
|
michalkatka
|
ono to chvíľku trvá kým sa plavákovka naplní...
odpoj hadičku na karburátore a ak máš pumpu bez páčky zaštartuj, keď má pačku pumpuj, musí tiecť benzín...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.10.12, 07:28 |
|
|
hurtucik
|
NO ked mam prepnute na benzin tak tecie a keed na LPG tak nie ako je to mozne? Ked AC pumpa stale pumpuje ked bezi motor aj na LPG a elektro magnet je az za AC pumpou-?.. A dlho musim tocit ked mam prepnute na benzin aby tiekol benzin z hadicky .....Nedalo by sa neako to vyriesit motorcekom z ostrekovacou aby potiahol benzin skor ? Taka mensia nahrada cepradla ? A nemozem mat zanesenu AC pumpu tym padom slabo taha benzin?
|
27.10.12, 17:33 |
|
|
michalkatka
|
elektroventil je na vstupe do karburátora, AC pumpa pumpuje benzín stále cez odbublinkovač do spiatočky...
záleží na tom aký typ pumpy máš, ale môžeš mať deravú trubku prírubu a tým sa zavzdušňuje, nový typ pumpy bez páčky je všeobecne menej poruchový...
|
27.10.12, 18:07 |
|
|
hurtucik
|
No ja mam bez packy AC pumpu. cez aky odbublinkovac? kde to je?
|
28.10.12, 14:43 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
takova bila vec pod karburatorem
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
28.10.12, 15:00 |
|
|
michalkatka
|
ešte si musíš zopár vecí naštudovať, pozri užitočné odkazy, je tam Cedrych aj Mach, tam je o palivovom systeme popísané dosť...
|
28.10.12, 16:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|