|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Š105L a dodatečná montáž opěrek hlavy u zadních sedadel
Autor |
Zpráva |
LukeK
|
Š105L a dodatečná montáž opěrek hlavy u zadních sedadel
Zdravím Vás všechny, chtěl bych vás požádat o radu. Chci do své škodovky 105L (M 88) namontovat zadní opěrky hlavy. Na aukru jsem sehnal IPURové včetně plechových držáků a plastových krytů (ovšem bez spoj. materiálu,..). Potřeboval bych poradit, jak byly v továrně montovány (případně kdyby mohl někdo udělat foto uchycení držáků do zadního plata)? Přidávají se tam nějaké výztuhy, pod to papundeklové zadní plato? V katalogu náhradních dílů to není moc vidět. Předem všem díky.
|
1.11.12, 23:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
john simple
|
Re: Š105L a dodatečná montáž opěrek hlavy u zadních sedadel
http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/nahradn ... 6#p2084916tohle je na rapida, jinak se zkusim podivat do svoji 120tky, ale nevim jak tam bude přístup na foceni zespod, mám tam lpg nádrž
|
2.11.12, 06:25 |
|
|
JeeRKa
|
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
2.11.12, 15:23 |
|
|
LukeK
|
-> john simple: dík, ale u rapida je to asi trochu jinak, tam je držák v jednom kuse, na sedanu jsou u každé opěrky 2 držáky. Pokud by se to podařilo vyfotit bylo by to super.
-> JeerKa: také díky, ale tento obr.z katalogu mi právě moc nepomůže, zde to vypadá jako by byly držáky opěrek chycené pouze za to papundeklové plato, což se mi moc nezdá. Když totiž držák přiložím zhora, vychází to přímo do míst toho plata, kde je zrovna otvor v tom plechové roštu pod platem. A že by to ten papír udržel....
Jinak asi není problém pod ten papundekl k tomu plech. roštu přidělat nějaký plocháč a na něj to přišroubovat, nicméně já bych se rád přiblížil originálu.
|
3.11.12, 00:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|