|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
prasknuté zadné plato Favorit
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
prasknuté zadné plato Favorit
takže poradili by ste mi čím to zalepiť, ja myslím že to od spodu vylaminovať, tým by sa to aj spevnilo... musím dať nové repro tak to rovno zgenerálkujem... problém je ten že to plato čo mám je už nezohnatelné, mám čierne asi tri ktoré majú stredom ten výlis ako výstuhu, to čo je v bagete je v strede rovné, kde sa dá aj dobre umiestiť veľký repro...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.11.12, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: prasknuté zadné plato Favorit
neni to verze z kombika ?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.11.12, 16:11 |
|
|
lukas.pce
|
Ja bych pod to normalne prilepil mdf desku (popr pokud mas tak solilit nebo lepe sololak), tim by se dosahlo i zpevneni. Nejsem ale zastance tohodle plato repro, je to takovy tuzingovy a ne moc prakticky umisteni.
Jo a to plato je imho z kombika, ty plata jsou mezi kombi/hatch vzajemne vymene (akorat kombik ma dve), ale musi se predelat ty uchyty, kombi ma hlinkove, hatch plastove a je mezi nima trochu rozdil v rozteci tech "pantu".
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
3.11.12, 18:11 |
|
|
fatal
rejpal
|
Deska samotná se ti prohne, je to potřeba vyztužit a i tak to bude časem do U...
|
3.11.12, 23:13 |
|
|
hurtucik
|
Ja mam zrobenu dosku z dreva a neprehina sa ani neskace drzi tam pevne. Akurat ju mam stale polozenu a nezdviham ju z 5-tymi dverami lebo by asi vahu reproduktorov neudrzali spery a by dali niekomu po hlave
|
3.11.12, 23:48 |
|
|
michalkatka
|
nieje to z kombíka, mám aj kombíkové plato a stredom výstuhu má, toto bolo v aute na export, prehnuté bolo statočne, od spodu je to vystužené dvoma drevenými hranolmi...
dosku tam určite dávať nebudem, páči sa mi tento čierny chlpatý design...
prasknuté je to v rohu, tam vymyslieť uchytenie a vystuženie doskou je zložité a nemusí to držať, laminát sa mi vidí ako najlepší nápad, je to dosť savý materiál aby sa to k tomu prichytilo dostatočne pevne a trocha to naberie na tuhosti, v podstate by som do toho laminátu mohol aj zalaminovať aj výstuhy nech sa to neprehýba, samozrejme nie drevené...
|
4.11.12, 20:27 |
|
|
lukas.pce
|
no jestli ti to za to stoji Jinak nepochopim pro skodovka musi na vyvoz udelat jine plato.. kdyby treba zakryvalo lepe ten plech 5tych dveri (jak to ma napr felda) ale jenom kvuli tomu ze tam jsou ctverce misto obdelniku...
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
4.11.12, 21:50 |
|
|
Jura_Favorit
|
To není žádné plato na vývoz, ale úplně obyčejné plato pro krátká LX-ka, taky jsem ho z výroby měl (a snad se ani nedávalo po celou dobu)... akorát už je většina lidí včetně mě vyhodila, protože jsou náchylnější na zlomení, než ty se žebrem uprostřed. Bylo i jako první vyběhlé z výroby, jako náhrada bylo 115 771 739, což je to GLX se žebrem.
_________________ Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance - daily car
|
4.11.12, 21:53 |
|
|
michalkatka
|
to ti nevyvrátim, ani nepotvrdím, bolo to v červenom aute GLX dovezené zo Slovinska, samozrejme čierne...
po namontovaní repro samozrejme od spodu vystužené, ale deťovzdorný je iba želeobetón a legovaná oceľ, plato bolo zdvihnuté zacvaknuté za kĺb podpery dverí a dvere sa zavreli...
|
6.11.12, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|