že dík taky jsem to nečekal,
tomu fízlovi z dopravky jsem ještě řekl že to auta je bývalého fízla, tak mi řekl že ti sou nejchytřejší se stím setkává denně tak jsem mu řekl že bude taky bývalý fízl klidně zítra,
a pak měl pindy že se prej vystavuji trestnému činu neoprávněné užívání cizí věci že jsem stím autem jel, kdyby si aspon jednou otevřel trestní zíkon tak zjistí že k tomu činu je třeba úmyslné zavinění a já chěl jen zjistit jestli auto topí
taky měl pindy že ten řidič se vymluví že na cestě byly výtluky silnice byla nesjízdná a že nemohl za to že mu poklice upadne, copak k dopravní nehodě je třeba umyslné zavinění, prostě hned vymyslel že z toho nic nebude,
nemám rád fízly
byl jsem s kamošem z alabamy v pondělí tam pokud nic neuděláš tě fízl nesmí zastavit ani na vodě jen u nás je to jak v mateřské školce, ještě mi ten šulín čte přestupky kterých jsem se dopostil zákaz řízení a po roce jsou promlčené a musí se na natebe pohlížet jakoby jsi nikdy nic neudělal,
jediní co se mi líbilo že nic se mnou nehlo naprosto čistá klidná hlava lidi mi to i zazlívají že při traumatu se jim prej směju do ksichtu