|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fízlové v rakousku
pokud děláš v rakousku cthějí po tobě registrovat auto v rakousku, dávají za to pokuty auta kamerují musíč mít praovní povolení a překročíš tři měsíce ak flastr 25,OOO kč kamoš tam má dceru auto na něj dcea tam jezdí, zaevidovat ho v rakousku nemůže není její co stím. mítě někdo nápad
|
26.2.13, 23:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: fízlové v rakousku
co na to naše ministerstvo zahraničí? Pokud tam nežije ale jen dojíždí za prací a má naše občanství, můžou chtět rakušáci leda ho**o...jak vůbec zjistí že tam pracuje, a že tam nejede třeba na výlet? Jinak co se týče toho pracovního povolení, to přece nemá k registraci auta žádnou vazbu, jde o tebe a o práci v zahraničí ne?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.2.13, 23:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to lada kamoš ale šulin už dvskrát ode mě odešel a jsem se zapřísáhl že až doleze potřetí tak ho vykopnu bohužel neumím mepomoct, jeho dcera jezdí za prací so sazburku jeho autem a policajti prej vydedukovali jeho mozkem že si musí zaevidovat auto v rakousku jak si můžeš zaevidovat fotrovo auto v rakousku vcelku nechápu
|
28.2.13, 18:28 |
|
|
CROWACK
|
tak se na něj vykašli, hlavě se uleví budeš žít déle ať jí to ti fízli dají aspoň písemně, ať to může poslat třeba na MZ nebo na konzulát v A, ať se k tomu vyjádří...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.2.13, 19:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to tak dva roky jsem kontroloval různé klíče co mi zbyly a našel jsem i jeho tak jsem ho vzal otevřel jeho zadní klíč tam hodil a zabouchl mi se ulevilo na dalších stolet, ais uvaužuješ správně nechat to dojít před soud s fízlama se nebavit, nelze přeci zaevidovat auto v cizině kterí nevlastním
|
28.2.13, 19:39 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja myslim, ze to auto tam musi bejt nejakou dobu a neopustit uzemi. Aspon s lodema se to treba v HR dela tak, ze se jednou za cas prejede do Italie, tam se to napise a zase se vracej zpatky. Plachtari to maji OK, ale kdo ma jen motor, je to draha sranda.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
28.2.13, 20:13 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|