Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: ETHANOL E85
ted planuju tu krabicku na E85 taky tak sem zvedavej, zajimave ze to dela takove problemy kdyz by nemelo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.5.13, 17:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co tá krabica velice pořeší, líh je nízkoodparny a prostě nestartuje jak je kosa, misto krabice sežen cyklohecan, to je frajer ten umí nastartovat i mrtvolu jako letitý sajrajtář si myslím že je to výborná kombinace
|
30.5.13, 18:39 |
|
|
CROWACK
|
cyklohexan je supr sajrajtek, akorát ti kapet odhulí motór
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
30.5.13, 21:21 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak me to sice blbe startuje ale vzdy chytne po 10.cervnu reknu svuj nazor na "krabicky"
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.5.13, 21:55 |
|
|
fatal
rejpal
|
Lidská blbost je fakt nekonečná. Poserte si motor, vydejte z peněženky prachy na hovadiny, buďte neekologičtí jak to jen jde, porušujte vyhlášku, dejte vydělat Babišovi, no a hlavně, hlavně, užijte si to!
|
30.5.13, 22:50 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
fatal> nikdo nemuze za to ze ti to na E85 nejede, ale to by si musel nadavat i na LPG, CNG, MERO a podobne sracky a kdyby nebyl v CR takovej skurvenej politickej system a z litru paliva vic jak 80% neslo do statni kasy neresily by se takove hovadiny
i kdyz si odkurvim motor tak sezenu za 2 tisice jinej z vice jak 10 ruznych modelu do kterych se montoval, a jestli si myslis ze sem vyhodil nekolik tisic za krabicku, vyvedu te z omylu, stala "jen" 1000 Kc z aukra, a pokud to nebude fungovat urcite se najde X dalsich blaznu kteri to za moji kupni cenu koupi
takze po tvojem prispevku se vzdavam jaehokoliv vyjadrovani se k tomuto typu paliva, i pres to ze nejakej tisic km uz na to mam nalitano
|
30.5.13, 22:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Muzes dat link na tu krabicku? Mne by zajimalo co je to za ksindl. Za 1000,- se da tezko udelat neco rozumnyho, pokud to ovsem neni z Ciny.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.5.13, 07:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kada je snad z ciny ne ? nebo ze by se vyplatilo to vyrabet jinde 3x draz ? http://aukro.cz/prestavbova-sada-na-eth ... 57529.html tak je to neco malo pres 1000 Kc
|
31.5.13, 08:02 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
No samozrejme, jsou takovy chytraci co do toho daji jeden odpor nebo diodu a prodavaji to jako prestavbovou sadu, to se potom vyplati vyrobit i v CR.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.5.13, 08:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: cyklohexan je supr sajrajtek, akorát ti kapet odhulí motór cyklohexan se do benálu normálně přidává by mě zajímalo co ti odhulí, vyjel jsem pár sudů ve feldě pak jsem ji prodal a jezdí dodnes
|
31.5.13, 08:27 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Viky > odpor a dioda to nespravi, ale takove 4 vhodne resene kondenzatory mozna i jo /mel sem v planu to vyskoset ale nerad bych odkouril RJ/
|
31.5.13, 08:43 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
[quote="21lucas"]fatal> nikdo nemuze za to ze ti to na E85 nejede, ale to by si musel nadavat i na LPG, CNG, MERO a podobne sracky a kdyby nebyl v CR takovej skurvenej politickej system a z litru paliva vic jak 80% neslo do statni kasy neresily by se takove hovadiny ---------------- Víš, v každém státě jde z ceny paliva hodně velké procento do státní kasy a mohu tě ujistit, že je u nás benzín docela levný. A když to porovnám s cenou za bolševika, tak jezdíš za polovinu či třetinu, za co jsme jezdili my. A jestli tomu nevěříš, poděl si 3170 číslem 12,50 a pak cca 23 500 číslem 37. A pak mi řekni, kolik sis mohl koupit benzínu za průměrný plat tehdy a dnes... P.S.: jestli si myslíš, že tehdy měl průměrný plat každý, tak tě ujišťuji, že lidi jako ty ho neměli oni omylem... Navíc jsi neměl možnost si někde za tři kila koupit jiný motor, víš?
_________________ J.
|
31.5.13, 18:01 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: CROWACK píše: cyklohexan je supr sajrajtek, akorát ti kapet odhulí motór cyklohexan se do benálu normálně přidává by mě zajímalo co ti odhulí, vyjel jsem pár sudů ve feldě pak jsem ji prodal a jezdí dodnes -------- normálně se přidává do benzínu?
_________________ J.
|
31.5.13, 18:02 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
fatal píše: Lidská blbost je fakt nekonečná. Poserte si motor, vydejte z peněženky prachy na hovadiny, buďte neekologičtí jak to jen jde, porušujte vyhlášku, dejte vydělat Babišovi, no a hlavně, hlavně, užijte si to! Ale hlavně si pak stěžují, jak je všechno na prd atd., přitom sami nejsou o nic lepší - také porušují zákony a svým způsobem kradou...
_________________ J.
|
31.5.13, 18:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: slovacek.milos píše: [ -------- normálně se přidává do benzínu? jirko někde na net je takové kolo složení benzínu , třeba se cyklohexan nepřidává alle benál ho prostě obsahuje, třeba z výroby, mám stím osobné zkušenosti najel jsem tak 1O.OOO km
|
1.6.13, 06:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|