|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
System kontroly vyfukovych plynů - Oct 1.8T
Autor |
Zpráva |
abernas
|
System kontroly vyfukovych plynů - Oct 1.8T
Dobry den, Mam jednickovou Octavii 1,8T a pri jizde na LPG se mi obcas rozsviti System kontroly vyfukovych plynu. Vim, je to znamy problem a vetsinou to resim tak, ze zajedu do servisu a tam mi to smazou. Ovsem ted mam jet na dovolenou X tisic km a resim, jestli jet na plyn a nebo ho radeji vubec nepouzivat. Na benzin to totiz nezlobi. Ovsem na takove strece uz je rozdil v nakladech mezi plynem a LPG dost znatelny. Zaroven ale nechci zpusobit auticku jeste vetsi bolistku. Da se s rozsvicenou kontrolkou jezdit a nebo radsi nemam riskovat a mam radej obetovat penize a jezdit na benzin? Vetl jsem ze ridici jednotka se prepne do nejakeho nouzoveho rezimu, nastavi si prumerne hodnoty a cele se to projevi lehce zvysenou spotrebou a poklesem vykonu. Ale pry se s tim jezdit da. Ovsem tisice km? Co myslite?
|
9.8.13, 11:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: System kontroly vyfukovych plynů - Oct 1.8T
nech si nastavit lpg...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.13, 14:34 |
|
|
abernas
|
No tak to byla rada Uz jsem s tim byl nekolikrat aby se na to podivali, ale toto je chyba, ktera se objevuje i kdyz je to nastavene
|
9.8.13, 14:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
v tom případě zkus napsat dotaz sem http://www.lpg-autogascentrum.cz/forum/ odpovídaji tam montážníci co se tim živí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.13, 14:45 |
|
|
CROWACK
|
to je chyba v tom, že se šetřilo na přestavbě a nejsou tam všechny emulátory co tam mají být...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.8.13, 18:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
abernas píše: No tak to byla rada Uz jsem s tim byl nekolikrat aby se na to podivali, ale toto je chyba, ktera se objevuje i kdyz je to nastavene rožne se nějaká kontrolka a hned propadneš panice, zajímej se o kontrolky co vypadají jako benzínka, konvička na olej a baterka a na ty ostatní se vykašli, ježdění na alternativní paliva nejjsou pro máčky
|
11.8.13, 22:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: to je chyba v tom, že se šetřilo na přestavbě a nejsou tam všechny emulátory co tam mají být... spíš jak všechny žádný
|
11.8.13, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|