Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: ETHANOL E85
ted nechápu co to jirko píšeš jestli jsou na měření emiší a sajrajtů tvoje doměnky nebo STK ME a doměnky o nějakých vetknot kamšovi ti hoši tam nic nedělají? kde žiješ já ti psal jen o tom že píšeš Poklud vím, tak jediný, kdo tady propaguije spalování svinstev, jsi ty... .- což je nesmysl a zas si za blbce protože píšeš nesmysly já mím zelenou státem cejchovanou proti tomu si nula
|
17.9.13, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Milošku, můžeš mi to napsat ještě jednou a srozumitelně, protože fakt nevím, co jsi mi tím chtěl říct. On i psaný projev ukazuje na inteligenci pisatele...
_________________ J.
|
17.9.13, 21:41 |
|
|
škodovka
karosář
|
Hoši, vy by jste si spolu měli zajít na pivo
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
17.9.13, 21:51 |
|
|
Nepér
|
Nj, radši pivo, po ethanolu by mohlo být zle
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
18.9.13, 08:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zvyšujem sledovanost, na pivku by to nemělo ty grády
|
18.9.13, 10:07 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
treba jo az by ste se dostali do mistni televize jak ste si vzajemne rozbily drz**
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.9.13, 17:21 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
škodovka píše: Hoši, vy by jste si spolu měli zajít na pivo A o čem bych si tam s ním povídal - jak umí ustřihnout lambádu? To by byl námět diskuze velice rychle vyčerpaný...
_________________ J.
|
18.9.13, 17:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jirka je tu víš jirko ty samasvorné diferáky se používal už za první republiky v armádě ty se naučíč nějaký samosvorný šnekový a stojíš na tom, víc nevíš, to máš stejné jak když nahltáš kopec informací na netu s alkoholem a pak si z toho děláš jen tvůj názor, nejlepší. nezvratný, alkohol do benzínového motoru ne skutečnost je trochu jiná ale tak to chodí, kdokoliv něco na alkohol najezdí je podle tebe blb
|
18.9.13, 18:01 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
No, to jsem čekal už včera, že z tebe vypadne... Samosvorný diferenciál je něco úplně jiného, ten se dá vyrobit i s klasickým evolventním soukolím. Nemáš vůbec šajnu o skutečně technice a co je co. Jo, lambádu najdeš vždycky, pokud ti to stačí k životu, tak na ni trénuj dál, ale tak jako tak, stále budeš za blba... Na chlast jezdí ti, co si neumí vydělat na normální auto a jeho provoz. Klídek, časem lidi pochopí, že tudy cesta nevede. EU už zveřejnila, že s podporou biopaliv pomalu končí a od roku 2020 bude utrum s podporou, sice je to ještě dlouho, ale čas utíká docela rychle...
_________________ J.
|
18.9.13, 18:13 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: jirka je tu víš jirko ty samasvorné diferáky se používal už za první republiky v armádě ty se naučíč nějaký samosvorný šnekový a stojíš na tom, víc nevíš, to máš stejné jak když nahltáš kopec informací na netu s alkoholem a pak si z toho děláš jen tvůj názor, nejlepší. nezvratný, alkohol do benzínového motoru ne skutečnost je trochu jiná ale tak to chodí, kdokoliv něco na alkohol najezdí je podle tebe blb ------- A ještě jednu věc - u armády se používá závěrka diferenciálu, což není samosvornost, ale mechanický blok planetových kol vůči sobě.
_________________ J.
|
18.9.13, 18:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
spojovat mě se stříháním lambád je opravdu hloupé, celá řada motorvých vozidel bez lambády nejede,protože má chytrou ECU, já jen popisuju co v praxi vidím, na alkohol se jezdit dá, stejně tak na vodík co vymyslel a dokázal mayer, dá se jezdit na cokoliv jen člověk musí vědět jak si poradit jsem jediný člověk v republice který dokázal jezdit deset let na esterifikát vlastní výroby, s náklady 12 korun na sto kiláků. tím se nijak nechválím prostě to tak jen je, na co se dá všechno jezdit a jak velmi levně by bylo pro všechny silné kafe alternativní paliva mám rád
|
18.9.13, 18:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: A ještě jednu věc - u armády se používá závěrka diferenciálu, což není samosvornost, ale mechanický blok planetových kol vůči sobě. oni v armádě potřebovali hlavně dobře jezdit v terénu a ne pořád zařazovat a vyřazovat uzávěrku, s uzávěrkou najedeš v terénu i kulové hlavně když musíš zatočit a kvůli uzávěrce musíš couvat se samosvorem si dávno a dávno někde jinde musel bys jirko hooooodně sledovat armádní ukázky z první republiky
|
18.9.13, 19:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: slovacek.milos píše: ------- A ještě jednu věc - u armády se používá závěrka diferenciálu, což není samosvornost, ale mechanický blok planetových kol vůči sobě. ty si jirko zabedněný pořád v tom torsenu co http://www.youtube.com/watch?v=4g2KYO3cBgg
|
18.9.13, 19:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nechcu prudit ale uz asi 5 stranek kecate picoviny mimo uvedene tema !!!
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.9.13, 19:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="slovacek.milos"][quote="Jiří Čech"] A ještě jednu věc
|
18.9.13, 19:20 |
|